Johaugs beskjed til Casper (17): - Hvis du lurer på noe, er det bare å sende en melding

Tennistalentet inspirerer langrennsdronninga.

FIKK GAVE: Tennistalentet Casper Ruud har skrevet kontrakt med samme sponsor som Therese Johaug. Foto: Arne V. Hoem / Dagbladet
FIKK GAVE: Tennistalentet Casper Ruud har skrevet kontrakt med samme sponsor som Therese Johaug. Foto: Arne V. Hoem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO (Dagbladet): Etter å ha skrevet under på sin første sponsoravtale med Isklar, er tennistalentet Casper Ruud (17) en del av vannleverandørens team bestående av verdensstjerner som Magnus Carlsen (25), Martin Johnsrud Sundby (31) og Therese Johaug (27).

I dag var de fire profilene samlet for en felles middag med et påfølgende pressetreff i hovedstaden. I løpet av kort tid rakk Ruud å gjøre et godt inntrykk på sine nye samarbeidspartnere. 17-åringen var i januar rangert som klodens beste juniorspiller, og bor alene i Spania for å maksimere satsingen. Det beundrer Johaug.

- Jeg syns det er kult. Det er offensivt og modig. Jeg er veldig imponert over det han har fått til så langt i karrieren. Jeg syns han er skikkelig tøff, forteller Johaug til Dagbladet.

Fikk gave Langrennsdronninga overrakte selv en velkomstgave til Ruud på vegne av henne og de andre. Hun sa også at det bare er til å ta kontakt hvis Ruud skulle trenge hjelp.

- Vi skal love å ta godt vare på deg. Hvis du lurer på noe, er det bare å sende en melding.

Det setter Ruud stor pris på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer