Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Johaugs kjæreste åpner opp om beintøff tid: - Har selv vurdert å legge opp

Siden Therese Johaug ble tatt for doping, har kjæresten Nils Jakob Hoff stått ved hennes side. Dommen opplever han så urettferdig at roeren selv har vurdert å legge opp.

HAR STILT OPP: Landslagsroer Nils Jakob Hoff har brukt mye tid på å støtte kjæresten, Therese Johaug, de siste to årene. Bildet er fra i fjor vinter. Foto: Thomas Rasmus Skaug
HAR STILT OPP: Landslagsroer Nils Jakob Hoff har brukt mye tid på å støtte kjæresten, Therese Johaug, de siste to årene. Bildet er fra i fjor vinter. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer

På Beitostølen forrige helg var endelig ventetida over. Det virket som en evighet siden Therese Johaug hadde på seg startnummer, og veien dit har vært lang og tung – for Johaug selv, men også for menneskene rundt henne.

- Det har vært tøft. Det har vært en enorm belastning til tider, noe som bare kommer inn og tar over hele livet ditt. Det har på en måte ikke vært noe annet alternativ, det var bare noe vi skulle lykkes med, sier Nils Jakob Hoff (33) til Dagbladet.

De to idrettsstjernene har vært kjærester siden 2014 og deler hus sammen i Holmenkollen.

Gjennom tykt og tynt har han vært der, som Johaugs nærmeste gjennom utestengelsen fra livet hun har levd siden hun som tenåring tok VM-bronse på tremila i Sapporo 2007. Mens drømmen om OL-gull i Pyeongchang forsvant, måtte Hoff og resten av apparatet rundt verdens beste kvinnelige skiløper virkelig trå til.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?