Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

John (37) og Denver feiret SuperBowl hele natta

LOS ANGELES (Dagbladet): Denver Broncos- Green Bay Packers 31-24. John Elway (37) og Denver Broncos' overraskende SuperBowl-seier utløste en folkefest i Denvers gater. Minst to fans ble drept i feiringene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Titusenvis av Broncos-tilhengere strømmet til sentrum i Dynastiet-byen for å feire den etterlengtede seieren natt til i går. Men gleden tok raskt slutt. Folk veltet biler og ble etter hvert voldelige.

Og til tross for et stort politikorps, som brukte tåregass for å holde bråkmakerne i sjakk, ble to mennesker skutt ned og drept. Minst 15 personer ligger på sykehus alvorlig skadd.

- Trist. Dette legger en demper på seieren vår, sier Broncos' Elway, som endelig vant en SuperBowl etter tre mislykkede forsøk.

Og Nord-Amerikas største helt for øyeblikket vurderer nå å legge opp etter triumfen.

SuperBowl 32 kommer ellers til å bli husket som historiens mest spennende og underholdene finaleoppgjør. Over 800 millioner mennesker verden over bevitnet amerikanernes største TV-show fra San Diego natt til i går.

Om annonsørene som betalte ti millioner kroner i halvminuttet for sine reklamespots på amerikansk TV er tapere eller vinnere, gjenstår å se.

  • SuperBowl-vinnerne får en ring fra NFL som bevis på at de er verdensmestere. Verdi: 30000 kroner per stykk.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!