- John Arne har pratet masse med meg om Liverpool

Riise overbeviste Aquilani.

PRATET MED RIISE: Alberto Aquilani sier at John Arne Riises varme ord om Liverpool overbeviste ham til å skrive under en femårskontrakt med klubben. Nå ser han fram til å samarbeide med manager Rafa Benitez.Foto: SCANPIX/AP Photo/ Martin Rickett/PA
PRATET MED RIISE: Alberto Aquilani sier at John Arne Riises varme ord om Liverpool overbeviste ham til å skrive under en femårskontrakt med klubben. Nå ser han fram til å samarbeide med manager Rafa Benitez.Foto: SCANPIX/AP Photo/ Martin Rickett/PA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): John Arne Riise forlot Liverpool til fordel for Roma sist sommer, men tro ikke at nordmannen har glemt hvordan det var å spille på Anfield.Bare spør Alberto Aquilani, som i dag ble presentert for engelsk presse på Liverpools treningsanlegg Melwood.

Den italienske 25-åringen forteller at Riise skal ha sin del av æren for at han valgte å forlate fødebyen Roma til fordel for Merseyside. Riise sluttet nemlig aldri å snakke varmt om klubben han spilte for i sju år.

- John Arne Riise er en god venn av meg, og han fortalte meg masse om Liverpool. Vi har snakket sammen om the Kop og de fantastiske supporterne som er her. Derfor kan jeg ikke vente på å komme i gang, sier Aquilani, til liverpoolfc.tv.

Anbefalte BenitezDet stemmer godt overens med hva Riise selv kunne fortelle til Dagbladet tidligere i uka da han kunne avsløre at han hadde fungert som en rådgiver for italieneren, som på sin side var blant dem som hjalp nordmannen med å finne seg til rette i den italienske hovedstaden. 

- Jeg sa til ham at når du får et tilbud fra en klubb som Liverpool, kan du ikke si nei, sa Riise til Dagbladet på mandag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer