Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

John Arne Riise forlenget kontroversiell avtale med spillselskap

Men framtida i Fulham er fortsatt usikker.

FORLOVET: John Arne Riise og Louise Angelica Marcussen gifter seg til sommeren. Bryllupsrettighetene er det spillselskapet Betsson som har. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FORLOVET: John Arne Riise og Louise Angelica Marcussen gifter seg til sommeren. Bryllupsrettighetene er det spillselskapet Betsson som har. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): I sommer skrev John Arne Riise under på en avtale med spillselskapet Betsson, en avtale som ikke ble spesielt godt mottatt av fotballpresident Yngve Hallén.

- Han har satt seg på sidelinja av norsk fotball, sa Hallén til Dagbladet den gangen.

Trives Seinere har Riise solgt bryllupet sitt til Betsson, og han har også deltatt på pokerturneringer i regi av spillselskapet. I tillegg skal han representere dem under fotball-VM i Brasil neste sommer.

Samarbeidet har derfor virket å være av det gode slaget, og i dag kom nyheten om at Fulham-spilleren forlenger. Riise skrev nemlig under på en treårskontrakt. Det er Betsson selv som melder det på sine nettsider.

- Vi har et godt samarbeid og jeg ser fram til nye år sammen med Betsson. 2014 blir et stort år med bryllup, fotball-VM og poker-VM. Det blir også store mesterskap i 2015 og 2016. Jeg trives godt i Betsson og kan tenke meg å fortsette der etter fotballkarrieren også, sier Riise til nettstedet.

Vil ha tillit På fotballbanen har det imidlertid gått tråere for den tidligere Aalesund-, Monaco-, Liverpool- og Roma-spilleren. Riise har bare startet tre Premier League-kamper denne sesongen. Kieran Richardson har vært Martin Jols foretrukne venstreback, men Jol fikk nylig sparken. Inn kom Rene Meulensteen, og nå håpe Riise å ta tilbake backplassen i London-klubben.

- Det blir en spennende uke. Vi har slitt bakover i de siste kampene, så nå er det bare å gi alt på trening som vanlig og så håpe at man får mer tillit. Jeg føler meg i god form og er klar om den nye treneren vil bruke meg, sier Riise til Betsson.