John Arne Riise går glipp av storkampen mot Barcelona

Ikke kampklar.

MØTER IKKE BARCA: John Arne Riise er etter alle solemerker ikke med når Apoel Nikosia neste uke møter Barcelona. Her i duell med Liverpools Raheem Sterling i vår. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB Scanpix
MØTER IKKE BARCA: John Arne Riise er etter alle solemerker ikke med når Apoel Nikosia neste uke møter Barcelona. Her i duell med Liverpools Raheem Sterling i vår. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): John Arne Riise fant seg omsider en ny klubb, og signerte for kypriotiske Apoel Nikosia på overgangsvinduets siste dag.

Selv sa han da at Champions League-spill var noe av det som trakk ham til middelhavsøya, men nå ser det ut til at den første gruppespillkampen går uten Sunnmøringen på venstrebacken.

Dermed kan både Neymar og Lionel Messi trekke et lettelsens sukk.

- Jeg trenger tid Riise sier nemlig til NTB at han ikke er i den formen han vil og må være ennå.

- Jeg trenger tid. Regner ikke med å spille i helgen eller mot Barcelona til uken, sier han til NTB.

Han forteller også at han er i konstant dialog med det medisinske apparatet i klubben, og at det å være klar om halvannen uke er et realistisk mål.

- Jeg snakker daglig med treneren og fitnessteamet. Jeg vil ikke spille når jeg ikke er 100 prosent klar. Regner med ti dager med harde økter til før jeg er klar til serie- og Champions League-spill, sier venstrebacken.

Tatt godt imot Riise har riktignok allerede fått 45 minutter for Apoel da de i forrige uke spilte treningskamp mot Thoi. Det endte med 5-0-seier.

- Formen var overraskende bra, sa Riise til betsson.com.

- Jeg har blitt veldig godt tatt imot og vi spiller offensiv fotball som jeg liker godt i et 4-4-2 system.