Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

John Arne Riise kan forlate Fulham gratis i januar

- Han fortjener å spille, sier Martin Jol.

FORSVINNER?: John Arne Riise har fått beskjed om at han kan finne seg en ny klubb og dra gratis fra Fulham. Her i duell med Newcastles Hatem Ben Arfa i august. Foto: REUTERS/Nigel Roddis/NTB Scanpix
FORSVINNER?: John Arne Riise har fått beskjed om at han kan finne seg en ny klubb og dra gratis fra Fulham. Her i duell med Newcastles Hatem Ben Arfa i august. Foto: REUTERS/Nigel Roddis/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): John Arne Riise har bare startet to ligakamper på venstrebacken til Fulham denne sesongen. De siste rundene har han ikke engang vært på benken når Martin Jol har tatt ut troppen.

Jol avslører nå at de er villige til å la den tidligere Aalesund-, Monaco-, Liverpool- og Roma-spilleren gå gratis til en annen klubb når overgangsvinduet åpner i januar.

- Jeg føler at han (Riise) er en så god fyr og en så god spiller at han fortjener å spille. Han får ikke spille her, fordi Kieran Richardson er mer energisk, som er en egenskap jeg trenger på laget mitt, sier Jol ifølge Mirror.

33 år gamle Riise har vært i Fulham siden juli 2011. Da kom han fra italienske Roma. Riises kontrakt går ut sommeren 2014, men han kan altså gå gratis allerede i januar.

- Han får ikke spille, men han er i en alder hvor han bør spille kamper. Det tenker Riise selv også. Han kan bare spille på venstrebacken, og jeg trenger spillere på benken som kan spille forskjellige posisjoner, sier Jol til Mirror.

Det har ikke lyktes Dagbladet å komme i kontakt med John Arne Riise.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media