Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

John Arne Riise kan forlenge kontrakten med Fulham

- Det er som en ny klubb.

 NY VÅR:  John Arne Riise nyter stor tillit under sin nye manager. Her fra Oslo tidligere i år. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix
NY VÅR: John Arne Riise nyter stor tillit under sin nye manager. Her fra Oslo tidligere i år. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Bare tre uker etter at han nærmest ble sendt på dør i Fulham - er situasjonen helt ny for John Arne Riise.

Martin Jol fikk sparken, inn kom Rene Meulensteen. Og med på kjøpet fikk 33-åringen tillit.

Nyter tillit Nordmannen har spilt fast under sin nye manager, og nå er det ikke utenkelig at han forlenger kontrakten med Fulham. Det bare tre uker etter at beskjeden om at han kunne gå gratis i januar kom.

- Det er ikke utenkelig, nei. Nå er han ute etter å bruke den muligheten han har fått, og det blir ingen desperat kamp om å komme seg bort i januar, forteller Riises rådgiver Lars Gilleberg til Dagbladet.

For Riise er det en helt ny hverdag under den nye manageren.

- Det har kommet nye muligheter. Det er som at han har kommet til en ny klubb. John Arne har en helt annen standing hos den nye manageren, sier Gilleberg, som skryter av fotballspilleren.

- Det er imponerende å se at han greier å holde formen, selv om han har vært helt ute i fire måneder. Nå er det viktig at han har fokus på de riktige tingene i perioden som kommer. Han er en vinnerskalle, sier Gilleberg.

Blir i utlandet John Arne Riise sa til TV2 at en eventuell retur til Norge var flere år unna. Det bekrefter også Gilleberg til Dagbladet:

Riises kontrakt med Fulham går ut til sommeren. London-klubben har ikke signalisert om de vil forlenge kontrakten.

Men med storspill i desember seiler han opp som en heit kandidat.

503 Service Unavailable