Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

John Arne Riise legger opp igjen: - Vil ikke spille bare for å spille

Legger skoene på hylla.

LEGGER OPP: John Arne Riise. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
LEGGER OPP: John Arne Riise. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer

John Arne Riise har for annen gang bestemt seg for å legge fotballskoene på hylla.

Den tidligere Liverpool-spilleren bestemte seg for det samme 13. juni i fjor, men senere var han tilbake på fotballbanen for indiske Chennaiyin.Nå er det endelige punktumet satt. Det oppgir han selv på Betsson sine hjemmesider.

- I mitt hode så mener jeg enda at jeg er god nok til å spille på et høyt nivå, men det er bare slik jeg er laget. Det er vel også normalt at man ikke liker å innrømme at det er over. Men jeg har følt det på kroppen en stund.

TÅREVÅT AVSKJED: I «Bloggerne»-episoden skal John Arne Riise ta avskjed med kjæresten sin. Da tar følelsene overhånd. Video: TV 2 / Mastiff Vis mer

- Jeg har ikke den viljen eller det ønsket om å legge ned arbeidet som skal til for å spille på det høyeste nivået som jeg vil. Jeg vil ikke spille bare for å spille. Jeg har et vinnerhode, og da skal jeg vite med meg selv at jeg kan gjøre jobben, der er jeg ikke nå, mentalt, uttaler Riise.

Riise har en omfattende karriere bak seg. Allerede som 17-åring reiste han fra Norge for å bli proff i Monaco.

Han har også spilt for klubbene Liverpool (England), Roma (Italia), Fulham (England), APOEL Nikosia (Kypros), Dehli Dynamos (India).

Forrige sesong returnerte han til norsk fotball og Ålesund, men oppholdet ble kortvarig.

Sunnmøringen fikk med seg 110 landskamper for Norge.

(NTB)

HELT SYKT: John Arne Riise begynte å yppe seg mot den svenske kommentatoren Tomas Pettersson, og mente han burde bli langrennsekspert. Svenskene inviterte ham med, men nå har de helt klart ombestemt seg. Video: Expressen Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media