Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

John Arne Riise skal være ønsket i Southampton

Her er dagens ryktebørs.

TILBAKE TIL ENGLAND?: John Arne Riise kan bli løsningen på Southamptons opprykksplaner. Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN
TILBAKE TIL ENGLAND?: John Arne Riise kan bli løsningen på Southamptons opprykksplaner. Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN Vis mer

(Dagbladet): Det er Daily Mail som skriver at Southampton skal prøve å lokke nordmannen tilbake til England.

Riise har kun ett år igjen av kontrakten med Roma, og er trolig på vei bort, ifølge avisen.

Fabregas snart klar Barcelona skal være snart nære å fullføre en overgang for Arsenal-kaptein Cesc Fabregas. Ifølge The Daily Telegraph skal katalanerne ha økt sitt bud fra 233 til 300 millioner kroner.

Fabregas er for øyeblikket i Spania, og skal ha sagt at han forholder seg rolig til hele situasjonen.

- Hvis en spiller er på markedet så er det fordi klubben ikke ønsker deg, sa han.

Det kan bli tøft for Arsenal å holde på sine stjernespillere, og nå skal Alex Ferguson være klar til å åpne sjekkheftet for Samir Nasri.

Skotten tror at 170 millioner skal være nok til å lokke Arsenal til å selge til sin rival. Dette til tross for at Wenger tidligere denne måneden uttalte følgende: «En ting er sikkert, vi selger ikke til Manchester United».

Neymar velger Real Madrid? Den spanske avisen Marca melder i dag at det Brasilianske stjerneskuddet Neymar skal ha bestemt seg for å gå til Real Madrid. Neymar skal lenge har vært linket til både Chelsea og Barcelona.

- Jeg vet ingenting om Barcelona. Til neste år skal jeg spiller for Real Madrid, sier Neymar.

TRANSFER SAGA: Cesc Fabregas skal være nærere en retur til Barcelona enn noen gang tidligere. AFP PHOTO/Carl de Souza/FILES
TRANSFER SAGA: Cesc Fabregas skal være nærere en retur til Barcelona enn noen gang tidligere. AFP PHOTO/Carl de Souza/FILES Vis mer

Ifølge ryktene skal Real Madrid ønske spillerens tjenester i sommer, like etter Copa America.

City på forsvarsjakt Alexis Sanchez er ikke lenger ønsket i Manchester City, og nå ser det ut til at Mancini ønsker å styrke forsvaret med Evertons Leighton Baines. Klubben ønsker å teste Evertons salgslyst ved å tilby en spiller i tillegg til penger for å lokke venstrebacken til Manchester, ifølge The Mirror.

Everton skal i utgangspunktet ikke ønske å selge noen av sine toppspillere, men kan bli tvunget til å gjøre dette for å få nye spillere inn dørene på Goodison Park.

Spilleren skal ha blitt verdsatt til 170 millioner kroner av de blå..

Samtidig melder Daily Mail at Blackburn Rovers står klare til å by 55 millioner kroner for City-spiller Nedum Onuoha. Den 24 år gamle forsvarsspilleren tilbringte forrige sesong på utlån i Sunderland og Steve Bruce ønsker spilleren på permanent basis.

Blackburn på sin side er desperate etter å finne en erstatter for Phil Jones som dro til Manchester United. Nå frykter også de blåhvite at de vil miste Chris Samba.

Andre rykter:
• Javier Pastore har lenge vært ønsket på Stamford Bridge, men agenten har uttalt at Palermo ikke vil lytte til bud under 390 millioner kroner ifølge Sportinglife.

Samme avis melder at Sunderland nå har rettet øynene mot midtbanespiller Craig Gardner. Birmingham-spilleren skal ikke være fornøyd med å spille på det nest høyeste nivået i England.

ETTERTRAKTET:Neymar skal ha bestemt seg for hvor han skal spille neste sesong. (AP Photo/Andre Penner)
ETTERTRAKTET:Neymar skal ha bestemt seg for hvor han skal spille neste sesong. (AP Photo/Andre Penner) Vis mer

• Arsenal skal ifølge Daily Mail være ute etter Newcastle-duoen Joey Barton og Jose Enrique. Barton skal være klar til å forlate Newcastle etter at klubben virker lunken til å skrive ny kontrakt.

ØNSKET I MANCHESTER: Roberto Mancini har tidligere uttalt at Baines er den beste venstrebacken i Premier League. REUTERS/Darren Staples (BRITAIN  - Tags: SPORT SOCCER)
ØNSKET I MANCHESTER: Roberto Mancini har tidligere uttalt at Baines er den beste venstrebacken i Premier League. REUTERS/Darren Staples (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER) Vis mer