Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

John Arne Riise starter egen blogg

- En perfekt mulighet.

BLIR BLOGGER: John Arne Riise starter opp egen blogg, der han vil gi et innblikk i sitt liv som Apoel-spiller på Kypros.Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
BLIR BLOGGER: John Arne Riise starter opp egen blogg, der han vil gi et innblikk i sitt liv som Apoel-spiller på Kypros.Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): John Arne Riise gjør som kona Louise Angelica - og starter egen blogg.

Apoel-spilleren luftet ideen om å starte en blogg tidligere denne uken, og har mye god respons fra sine venner og følgere på Facebook.

Riise er som regel fast fotograf for kona på hennes blogg, som handler mye om klær og mote.

34-åringen skriver at han ønsker å ha en blogg som omhandler hans liv som fotballspiller - slik han også hadde mens han var Roma-spiller.

- Det er en perfekt mulighet for meg til å fortelle på min måte hvordan livet er, så jeg har bestemt meg for å prøve. Jeg vil starte en blogg som først og fremst vil vil dreie seg om mitt liv som fotballspiller. Trening, kosthold, kampreferat, tidligere opplevelser på fotballbanen, skriver Riise på sin Facebook-side.

Han legger til at han gleder seg til å komme i gang med bloggen - som er planlagt å starte opp neste uke.

I januar var John Arne Riise tilbake på Twitter - etter å ha hatt en pause. Fotballspilleren gir også fansen innblikk i livet sitt via sin Instagram-konto og på Snapchat.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!