John Arne roste lillesøster

For første gang i sitt liv så John Arne Riise lillesøsteren spille fotball i Norway Cup. Og Liverpool-proffen var imponert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Riise kom til Norway Cup som turneringens offisielle gjest, men det var også en annen viktig grunn til at han tok turen til Ekebergsletta i går. Lillesøster Camilla Riise (14) skulle spille for Skarbøvik klokken halv to. Da var selvfølgelig John Arne selvskreven heier på sidelinja. En engasjert storebror, som ble svært imponert over lillesøster.

- Hun var kjempeflink. Hun har et sinnsykt tilslag på ballen, skryter Riise, etter å ha sett lillesøster i kamp for første gang i sitt liv.

Og lillesøster Camilla synes det var ekstra motiverende å spille med kjendisbroren på sidelinja.

- Det er moro at han er her og ser på meg. Han sa at jeg spilte kjempebra, smiler hun etter kampen. Men hun innrømmer at all medieoppmerksomheten, og all fokusering på kampen, satte nervene i sving.

- Jeg tror jeg hadde spilt bedre dersom det ikke hadde vært så mye styr, innrømmer Camilla.

Men Camilla overbeviste på fotballbanen, og scoret ett mål i går. Til vill jubel fra John Arne, mamma Berit og lillesøster Amalie (9).

I brorens fotspor

Og Camilla kommer virkelig fra en proff ballfamilie. Begge storebrødrene, både John Arne og Bjørn Helge, er proffer i henholdsvis Liverpool og Standard Liége. Og Camilla har ikke planer om å være noe dårligere enn dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer