John Carew begjært personlig konkurs

- Dette er ingen hyggelig sak.

I SKATTETRØBBEL: John Carew er begjær personlig konkurs av franske skattemyndigheter.
Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
I SKATTETRØBBEL: John Carew er begjær personlig konkurs av franske skattemyndigheter. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): John Carew ble begjært personlig konkurs den 5. mars i år, melder det britiske nettstedet insolvencynews.com.

Det er franske ligningsmyndigheter som ifølge TV 2 krever Carew for en million euro i utestående skatt, fra tiden da nordmannen spilte for Lyon i 2005-2007.

- Det er klart at det ikke er noe hyggelig å være under konkursbehandling. I stedet for å fokusere på fotball må John gå i møter med advokater. Denne saken bekymrer John, han vil ikke ha noe utestående. Han sier selv at det ikke stresser ham, men det er klart det rører seg ting inni den store kroppen også, sier advokat og agent Per A. Flod til Dagbladet.

Tabbe Han mener den norske fotballstjernen er offer for en advokattabbe. Carew mener nemlig selv at han bare skylder 300 000 euro til franske likningsmyndigheter, og hyret inn en britisk advokat som skulle vise at skatteavregningen i Frankrike var feil.

Problemene ble større da advokaten ikke leverte dokumentasjonen til franske myndigheter tidsnok.

- Da advokaten ikke levert dokumentasjonen innen fristen begjærte franske ligningsmyndigheter John konkurs. Dette skjedde uten at John var klar over det. John Carew har så mye penger at han kan betale kravet fra franske myndigheter, det er ikke noe problem. Der er det masse å gå på, sier Per A. Flod.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer