EKSPERTEN:  Tidligere landslagsspiss John Carew blir TV2s ekspert under fotball-VM i Brasil til sommeren. Foto: Thomas Winje Øijord / NTB scanpix
EKSPERTEN: Tidligere landslagsspiss John Carew blir TV2s ekspert under fotball-VM i Brasil til sommeren. Foto: Thomas Winje Øijord / NTB scanpix Vis mer

John Carew blir VM-ekspert på TV2

- Ser fram til å kjenne på dramatikken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Tidligere landslagsspiss John Carew blir TV2s ekspert under fotball-VM i Brasil til sommeren.

34-åringen vil bli en del av kanalens utegående team i Brasil, og skal fylle en ekspertrolle sammen med Davy Wathne, skriver TV2.

Selv sier Carew at han gleder seg stort til rollen.

- Jeg gleder meg til å være en av TV 2s utsendte til Brasil sammen med Davy, og rapportere om det som skjer hjem til det norske folk. Det kommer til å bli et fantastisk opplevelse. Jeg ser frem til å kjenne på dramatikken og stemningen der under mesterskapet, et VM i Brasil er helt spesielt.

John Carew har ikke spilt en offisiell kamp siden West Ham møtte Bristol City borte 17. april 2012, men 34-åringen viste fram til sine Instagram-følgere for en måned siden at han absolutt ikke lar kroppen forfalle av den grunnen.

Sportsredaktør i TV 2 Sporten, Vegard Jansen Hagen er svært fornøyd med å ha fått den tidligere fotballspilleren med på laget.

- John Carew er kanskje Norges beste fotballspiller gjennom tidene, og i hvert fall den desidert kuleste. Den kombinasjonen gjør ham til en unik ressurs for TV 2 Sporten, sier han til kanalens nettsider.

VM i Brasil går fra 12. juni til 13. juli 2014.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer