John Carew blir VM-ekspert på TV2

- Ser fram til å kjenne på dramatikken.

EKSPERTEN:  Tidligere landslagsspiss John Carew blir TV2s ekspert under fotball-VM i Brasil til sommeren. Foto: Thomas Winje Øijord / NTB scanpix
EKSPERTEN: Tidligere landslagsspiss John Carew blir TV2s ekspert under fotball-VM i Brasil til sommeren. Foto: Thomas Winje Øijord / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidligere landslagsspiss John Carew blir TV2s ekspert under fotball-VM i Brasil til sommeren.

34-åringen vil bli en del av kanalens utegående team i Brasil, og skal fylle en ekspertrolle sammen med Davy Wathne, skriver TV2.

Selv sier Carew at han gleder seg stort til rollen.

- Jeg gleder meg til å være en av TV 2s utsendte til Brasil sammen med Davy, og rapportere om det som skjer hjem til det norske folk. Det kommer til å bli et fantastisk opplevelse. Jeg ser frem til å kjenne på dramatikken og stemningen der under mesterskapet, et VM i Brasil er helt spesielt.

John Carew har ikke spilt en offisiell kamp siden West Ham møtte Bristol City borte 17. april 2012, men 34-åringen viste fram til sine Instagram-følgere for en måned siden at han absolutt ikke lar kroppen forfalle av den grunnen.

Sportsredaktør i TV 2 Sporten, Vegard Jansen Hagen er svært fornøyd med å ha fått den tidligere fotballspilleren med på laget.

- John Carew er kanskje Norges beste fotballspiller gjennom tidene, og i hvert fall den desidert kuleste. Den kombinasjonen gjør ham til en unik ressurs for TV 2 Sporten, sier han til kanalens nettsider.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer