- John Carew er en fantastisk spiller

Skryt fra Lyon-presidenten.

(Dagbladet.no): John Carew kronet sin offisielle Lyon-debut med tre scoringer mot Auxerre i kveld. Etter 4-1 i supercupfinalen vanket det skryt til nordmannen.

Landslagsspissen gikk på soloraid og driblet stadig vekk Auxerre-backer. Det overrasket ikke Lyon-ledelsen etter innsatsen på turneen i Sør-Korea sist helg.

- John Carew er en fantastisk spiller. Vi så det i Korea, de andre klubbene var forbløffet over ham. Det begynte veldig bra i kveld, sier Lyon-president Jean-Michel Aulas til Lyons hjemmeside.

Aulas roser også 18-årige Hatem Ben Arfa, som nettet da Carew ble lagt ned av Auxerre-keeperen tidlig i kampen.

- Han er veldig, veldig ung, men viste fram mye av talentet sitt. De andre jobbet godt sammen, dette er et lag med sinnsykt mye talent. Dette er begynnelsen på et eventyr, sier klubbpresidenten.

Lyon-trener Gerard Houllier uttalte tidligere i kveld at han ikke kan bli mer lykkelig.

Han minner igjen han om at hele laget sliter med jetlag etter Asia-reisen, de tapte finalen i Peace Cup mot Tottenham søndag.

- Med tanke på reisen vår, vi kom seint hjem av grunner vi ikke kunne styre, viste spillerne at de hadde mental styrke og karakter. Og det er bare noe av deres kvaliteter, sier Houllier.

FORNØYD MED KJØPET: Jean-Michel Aulas viste fram John Carew tidligere i sommer. Nå skryter han av nordmannen. Foto: SCANPIX/AP
FORNØYD MED KJØPET: Jean-Michel Aulas viste fram John Carew tidligere i sommer. Nå skryter han av nordmannen. Foto: SCANPIX/AP Vis mer