Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

John Carew er far til barnet

Landslagsspiller John Carew er far til Susan Namuddus sønn. I går fikk alle partene resultatet av DNA-prøvene.

- Det er John Carew som er far til Susan Namuddus barn. Det viser resultatet av DNA-prøvene jeg har fått svar på, bekrefter Namuddus advokat, Erling O. Lyngtveit, til Dagbladet.

Det var en lettet Susan Namuddu som i går kunne konstatere at farskapsstriden med fotballstjernen nå var over.

Jeg gråt av glede. Jeg har visst dette hele tida. Sannheten har endelig kommet fram, sier Susan Namuddu og smiler.

Takket venninna

John Carew har hele tida nektet for å være far til Susan Namuddus seks måneder gamle sønn. Under hele graviditeten har hennes 20-årige venninne støttet henne. Da Dagbladet i går besøkte jentene klarte de ikke holde følelsene tilbake. Susan smilte og benyttet sjansen til å takke venninnen sin.

- Jeg kan nesten ikke få takket deg nok, sier Susan og klemmer rundt Sania. Under hele graviditeten, og til og med ved fødselen, har Sania Basalirwa fulgt Namuddu.

- Jeg er glad for å kunne støtte henne. Men nå vet alle hvem som er far til barnet. Det er John Carew, og da er det ingen tvil, sier Sania Basalirwa til Dagbladet.

Den 22-årige jenta fra Oslo har helt siden barnet ble født den 18. mars på Ullevål Universitetsykehus, hevdet at John Carew er far til hennes barn. I Dagbladet tidligere i høst snakket en åpenhjertig Susann Namuddu ut om farskapsstriden med fotballproffen John Carew.

- Jeg har blitt fremstilt som en løgner for hele nasjonen når John ikke står fram og sier at han har blitt far. Alle tenker sikkert at jeg er ei jente som bare er ute etter kjendisen John Carew og pengene hans. Slik er det ikke. Jeg vil jo bare at sønnen min skal få vite at John Carew er hans far, sa Namuddu. Fremdeles sier Susan at akkurat det er vondt å tenke på. - Han har til og med nektet for at han har kjent meg. Men nå er sannheten kommet fram. Han er far til min lille gutt, og det er nå folk ser hvem som har løyet om denne saken, sier Susan.

Endelig løsning

Hun mener fortsatt saken kunne vært løst tidligere. Før den kom opp i media.

- Hadde John tatt ansvar fra første stund hadde dette vært unngått. Det er synd. Nå vil jeg og sønnen min leve et normalt liv igjen, sier Susan. Farskapsstriden har nemlig vært belastende for Susan Namuddu.

- Endelig kan vi gå videre i livet, sier Susan Namuddu.

Advokat Lyngtveit forteller til Dagbladet at det er godt at saken endelig har fått en løsning.

- Nå er det endelig slutt på denne saken. Den har fått en lykkelig slutt og blitt løst på en god måte, sier Erling O. Lyngtveit.

John tar ansvar

John Carews personlige rådgiver og agent Per A. Flod bekrefter at han har mottatt resultatet.

- Jeg har snakket med John, og han står på det han tidligere har sagt, at han selvsagt vil ta ansvar for det barnet han har satt til verden. Men måten det gjøres på, og den videre gangen i saken, anser han som en privatsak, sier Per A. Flod.

-Har det vært kontakt mellom Carew og Namuddu den siste tida?

- Jeg vil ikke gå i detaljer. Men det har aldri vært Johns intensjon om å løpe fra noe ansvar i denne saken. Han har ønsket å få en rettslig avgjørelse på spørsmålet. Nå er det avgjort, og da vil han selvfølgelig ta ansvar.

Var du og Carew forberedt på resultatet av testen?

- Det er vanskelig å kommentere. Men for å si det slik. Man vet jo i en hver farskapssak, så kan det bare være slik eller slik. Men verken John eller jeg ønsker en dialog i media om detaljene i denne saken. Vårt syn er at alle tre som er involvert i denne saken, er mest tjent med at saken holdes borte fra mediene.

Samvær

Flod bekrefter at han har hatt kontakt med Namuddus advokat i løpet av fredagen.

- Det er visse ting som nå må ordnes. Det går på samvær, omsorg og bidrag. Uten at jeg kan gå i detaljer på hva som skjer videre. Det finnes jo visse standarder i slike saker.

Etter det Dagbladet forstår så er John Carew interessert i en samværsordning med sønnen, men forholdet til moren er relativt anstrengt etter den massive, og til dels negative omtalen farskapssaken har fått i norske medier.

Dagbladet lyktes ikke å komme i kontakt med John Carew for en kommentar i går kveld.

VIL TA ANSVAR John Carews rådgiver Per A. Flod opplyser at Besiktas-proffen ønsker å stille opp for sønenn i framtida. Her er Carew avbildet før Italia-kampen i september.
GLEDET SEG OVER NYHETEN: 22 år gamle Susan Namuddu (t.v.) takket i går Venninna Sania Basalirwa for støtten under farskapsstriden med fotballspilleren John Carew.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media