FORSØKT SOLGT: Spanske Levante er blitt tilbudt tjenestene til John Carew. Ifølge lokalavisa er ikke Carew den spillertypen de ønsker seg. Foto: Krister Sørbø/Scanpix
FORSØKT SOLGT: Spanske Levante er blitt tilbudt tjenestene til John Carew. Ifølge lokalavisa er ikke Carew den spillertypen de ønsker seg. Foto: Krister Sørbø/ScanpixVis mer

- John Carew forsøkt solgt til Levante

La Liga-klubben er på spissjakt.

(Dagbladet): Den spanske klubben Levante - som hadde oppsiktsvekkende gode resultater i sesongåpningen - er nå på spissjakt.

De trenger en avlastning for Arouna Kone, og tråler markedet etter alternativer. Det medfører også flere tilbud om spillere som er på jakt etter nye klubber.

Blant dem som Levante har fått forespørsler om de ønsker seg, er to høyreiste spisser som begge har erfaring fra Levantes byrivaler Valencia:

West Hams John Carew (32) og Birminghams Nicola Zigic (31) skal begge ha blitt tilbudt Levante ifølge Superdeporte.es.

Carew spilte for Valencia fra 2000 til 2004.

Ifølge lokalavisa passer imidlertid ikke de to spissene inn i den profilen som klubben, med sportsdirektør Manolo Salvador i spissen, har tegnet opp for hva de ønsker seg av en ny angriper.

Carew har fått lite spilletid i West Ham på nest øverste nivå i England denne sesongen.

Carew kom gratis til West Ham sist sommer etter å ha blitt frigitt av Aston Villa da kontrakten hans gikk ut. I fjor vår var han på utlån i Stoke.

Denne sesongen har han spilt to cupkamper og femten seriekamper - hvorav sju fra start - for West Ham. Det har bare blitt to scoringer for Hammers. Det er neppe nok til å friste Levante, som fortsatt ligger på fjerdeplass i den spanske toppdivisjonen.

John Carews agent Per A. Flod vil ikke kommentere saken overfor Dagbladet.