John Carew :på nettet

John Carew er klar for å svare på lesernes spørsmål. Mellom klokka 15 og 16 møter du RBK-spissen hos Dagbladet :på nettet.

I går kveld spilte John sin antatt siste Champions League-kamp for Rosenborg. Et salg til spanske Valencia er rett rundt hjørnet. Men akkurat nå stiller Carew opp for deg og er klar for å svare på dine spørsmål.

Nesten 150 spørsmål venter på RBK-spissen, og du kan fortsatt sende inn ditt spørsmål. Ta det litt med ro Lille John Hei Rune. Du kan ha rett, men jeg har bestemt meg vfor å dra. Synspunktet ditt er likevel veldig fornuftig.

John egoistisk og klysete Hei Thomas. Jeg er ærlig, og det er viktig. Får håpe du kommer så langt at du forstår hva jeg snakker om.

John Sensitiv. Hei Sverre. De siste tre kampene i Champions League, så har jeg faktisk spilt noen av mine beste kamper i Rosenborg. Eneste problemet er at det har vært stang ut istedet for stqang inn. Bortsett fra at jeg ikke har scoret på alle sjansene mine, så er jeg fornøyd med qat jeg hqar klart å konsentrere meg om å spille bra, som jeg føler jeg har gjort.

John Carew... Hei Fredrik. Ja, det er et par klubber til. Det er klubber jeg ikke kan forholde meg til nå.

John schit spillær Hei Truls Inge. Skitspiller. Ikke slik du har skrevet det.

John Sjekking Hei Grete. Ja, jeg har sluttet å gå ut.

John Carew er best Hei Allan. Tusen takk for hyggelige ord. Jeg må jo ha litt troa på meg selv, ellers så kan det bli veldig vanskelig. Du har peiling.

John Heisann Carew! Hei Renate. Jeg trives bra i Trondheim, men jeg er jo Oslo-gutt, så det blir jo ikke helt det samme. Det er veldig hard kamp om landslagsplassene nå, og det kommer til å bli hard kamp om å bli med i EM-troppen. Men jeg har fortsatt troa på aqt jeg klarer det.

John grådighetskultur Hei Martin. Jeg visste at jeg kom til å forlate klubben etter ett til to år. De beste pølsene har hmmmmm.......Kongsvinger hadde, men har rykket ned....

John Hei på deg Carew Hei Erik. De lykkelige dagene i VIF var helt fantastiske, og de øyeblikkene savner jeg. For det var noe helt spesielt i en helt spesiell klubb. Jeg har absolutt VIF i meg ennå. I år tror jeg VIF ender på 6. plass.

John. Kjekkassen!!!! Hei Merethe. Jeg bor i Trondheim. Fødselsdagen er 5. september. Jeg er fra Norge, norsk mor og afrikansk far.

John klyse! Hei Fredrik. Du leser for mye aviser du også. Jeg sammenligner meg ikke med noen, men avisene gjør det. Der lærte du noe nytt i dag også. Jeg har fortsat beina på jorda, og er en enkel gutt fra Lørenskog.

John ? Hei Mr.X. Hvor mange sjanser du trenger for å score går opp og ned i perioder. Det vet alle som har holdt på med fotball selv. Nå i høst scoret jeg på alt som var, og nå er det litt mer stang ut. Sånn er livet. Den dagen jeg ikke klarer å skape sjanser, det er dqa jeg virkelig må begynne å tenke på å finne på noe annet.

John Shorts Hei Sanny. Jeg er helt enig med deg. Jeg har samme størrelse som Mini (shorts)!

John La oss også få se deg i fremtiden! Hei Erik. Klart det hadde vært ålreit å få Eirik Bakke som lagkamerat. Leeds er absolutt et lag som har potensiale og en lys framtid foran seg. Hvis de hadde vært på banen, så hadde jeg vurdert sterkt å gå dit.

John. Spørsmål Hei Voldo. Det er ikke så lett å svare på, for slik fotballen haqr utviklet seg, der spillere går for nesten 400 millioner, så føler jeg at jeg absolutt er verdt 70-80 mill. Norges beste spiss: Vi får se når serien starter. Kulest i RBK: Erling (i resepsjonen). Hilsen John.

Anelka Hei Rune. Det er ikke alltid meningene mine kommer riktig fram i avisene. Vær litt smart: Ikke bry deg så mye om det som står i avisene. Hilsen John.

Sell-out? Hei Espen. Du må ikke tro på alt som står i avisene. Hilsen John.

Naivitet? Hei Thomas. Føler at dette var et riktig tidspunkt å komme til Rosenborg. Det kan kanskje være litt tidlig å dra videre ut i Europa, men det gjenstår å se. Det er ikke avgjort hvor jeg drar, men jeg synes Tyskland er greit. Hilsen John.

Tottenham ?? Hei Trond. Den kunne vært aktuell, men jeg har ikke vært der å trent. Hilsen John.

Aksje boble Hei Lars. Du får selvsagt ha din mening. Mer kan jeg ikke si om dette. Hilsen john.

Ydmyk Hei Vegard. Ydmykhet er å holde beina godt plantet på bakken og vite sin posisjon, og å være lærevillig. Dessuten å lytte til de riktige folkene. Dette er viktig for å bli god. Hilsen John.

200003231500: 200003231500 200003231500. 200003231500. 200003231500 for å lese svarene

SCORING: Her scorer John Carew sitt fjerde Champions League-mål for Rosenborg mot Bayern München sist uke.