John Carew skadd igjen

- Han er bekymret for tida, sier manageren.

(Dagbladet.no): Da Aston Villas lagoppstilling mot Fulham ble kjent i dag, var John Carew verken å finne på bane eller benk.

Årsaken er at 29-åringen nok en gang sliter med en skade, en skade som setter ham ut av spill på ubestemt tid.

- Gjør ham litt bekymret

Etter en god start på sesongen har den norske landslagsmannen slitt med flere skader de siste månedene.

Manager Martin O\'Neill håper at spilleren hans slipper operasjon.

- John Carew har et problem med ryggen, og han kan trenge et par uker til å bli frisk. Han har smerter, og det gjør ham litt bekymret for tida, sier nordiren til expresseandstar.com.

Han hadde håpet at problemet nå var løst, men i stedet venter nye utredninger.

- Da han kom inn til de siste ti minuttene mot Manchester United, følte han seg litt sår. Vi trodde at et par dagers hvile kunne løse problemet, forteller O\'Neill.

John Carew skadd igjen

- Håper det løser seg sjøl

Men det gjorde det ikke, og nå har Aston Villa satt seg en ny målsetning.

- Han har gjennomgått røntgen, som har vist tegn til noe. Vi håper at det løser seg sjøl i løpet av et par uker. Men han trenger ikke noen operasjon for øyeblikket, sier O\'Neill.

Sjefen på Villa Park påpeker at den store fotballspillerens skadeproblemer ser ut til å vende tilbake med ujevne mellomrom. Likevel har han ikke gitt opp å bli kvitt problemet.

- Jeg tror dette er noe spesialistene føler at de kan komme til bunns i og løse, sier han.

SKADD IGJEN: John Carew (t.v.), her i duell med Slavia Prahas Zdenek Senkerik, er skadd nok en gang. Foto: DAVID W. CERNY/REUTERS/SCANPIX
SKADD IGJEN: John Carew (t.v.), her i duell med Slavia Prahas Zdenek Senkerik, er skadd nok en gang. Foto: DAVID W. CERNY/REUTERS/SCANPIX Vis mer