John Chibuike har sett RBK-Liverpool - som eneste mann i verden

John Chibuike er Rosenborgs nye funn og målscorer. Men hukommelsen hans er ikke veldig god.

I fotballstudio kl. 19: Lillestrøm - Rosenborg.

Oslo — fredag 30. september

LILLESTRØM-ROSENBORG ER kveldens tippeligakamp på Åråsen og MAX. I timen før avspark klokka 19.00 kan du blant annet se Bernt Hulskers møte med Rosenborgs nye målscorer, nigerianeren John Chibuike (22). Som er blid, hyggelig og som presiserer at navnet hans uttales Sjubike.

KAN DU IKKE vente så får du en liten forsmak her. Eksklusivt, og i et deilig lite intervju der The Hulsk ikke bryr seg om at Chibuike presiserer at navnet hans uttales Sjubike, og der Chibuike ikke bryr seg om at det er fire år siden Rosenborg spilte i Champions League (2007).

FOR I EN hyggelig samtale der alt handler om å fortelle Trondheim, Trøndelag og Norge at han trives i sin nye by - selv om det selvfølgelig regner mer enn han setter pris på - så vil gjerne unge John få med at han lenge har hatt et godt øye til Rosenborg.

Og at han i løpet av de tre årene han spilte i Gøteborg (Häcken) fulgte RBK i Champions League.

MEN ROSENBORG HAR ikke vært i Champions League de spilte 1-1 på Stamford Bridge (morna Mourinho) og slo Valencia 2-0 både hjemme og borte i 2007. Og ikke har de spilt mot Liverpool i obligatorisk kamp i Europa heller. Men hvem bryr seg om slike bagateller når gutten er god, blid og plutselig scorer mål i et betydelig antall?

I hvert fall ikke The Hulsk.

PS! På MAX fra klokka 18.00 i kveld han du også se og høre Ivar Hoff fortelle hvordan Rosenborg helt offisielt prøvde å begrave Lillestrøm i 1990. Med en krans!