Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- John har det best med Drillo

TEL AVIV (Dagbladet): Jostein Flo (34) er 15 år eldre enn John Carew (19). Her er veteranens råd til Norges ferskeste fotballstjerne.

  • OM PROFFLIVET Jostein: - Jeg er overbevist om at John vil utvikle seg i Vålerenga så lenge han har Drillo som trener. Alle som har trent under Drillo har tatt et steg videre. Jeg tror John vil passe bra i Italia, og jeg kan ikke tenke meg at Drillo vil holde ham igjen når tida er moden. John: - Jeg går ikke rundt og tenker på en eventuell karriere utenlands. Dukker det opp noe, så må det være både sportslig og økonomisk bedre enn Norge. Drar jeg, så er det for å spille fotball - uansett hva klubben heter.
  • OM SKADER Jostein: - Da jeg var 19, var det tøft å stå over uttøyinga. Den generasjonen John tilhører, er mye flinkere til å ta vare på kroppen sin. Jeg ble flinkere først etter at jeg passerte 30 år. Det spilles flere kamper på et høyere nivå, og det er utrolig viktig at John og alle andre unge spillere tar dette alvorlig. John: - Jeg vil ikke si jeg er kjempeflink. Men jeg jogger og tøyer og restituerer rimelig bra. Jeg går heller ikke rundt og er redd for å bli skadd.
  • OM KJENDISLIVET Jostein: - Jeg er ganske distré, og reflekterer ikke noe særlig over at jeg blir gjenkjent. Har også inntrykk av at John er veldig jordnær, i likhet med Tore (lillebror Flo) og Steffen (Iversen). Men jeg skal vel ikke legge skjul på at at enkelte forandrer seg når de kommer over til England. John: - Jeg har et helt avslappet forhold til å være en slags kjendis. Jeg merker at folk legger merke til meg, men jeg har ingen problemer med å holde beina på bakken.
  • ETTER KARRIEREN: Jostein: - Får John noen år i utlandet, så bør han unngå økonomiske bekymringer. Men det finnes ingen garantier mot skader, og det vil alltid være greit å ha noe annet å falle tilbake på. Uansett må drivkraften hans hele tida være at han skal bli en bedre fotballspiller. John: - Må innrømme at jeg ikke har tenkt så langt fram i tid. Jeg tar stort sett en dag av gangen. Først skal jeg bli ferdig med videregående skole. Har et halvt år igjen, så det bør jeg vel klare.

Etterpå blir jeg fotballspiller på heltid, så får vi se.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling