- John har gjort jobben

Carew-perioden er ingen parentes i Rosenborg-historien. Han har gjort en glimrende jobb, sier Odd Iversen etter RBK-spissens avskjed med Lerkendal-publikummet. I går reddet han ett poeng for Rosenborg da det ble 1-1 på hjemmebane mot Tromsø.

John Carew ble møtt med jubel før kampen, kvitterte med scoringa som sikret Rosenborg ett poeng, og fikk stående applaus fra supporterne etterpå.

- Kort og fort, sier Mini Jakobsen om Carew-perioden i Rosenborg.

Før siste bortekamp mot Bodø/Glimt står den målfarlige spissen bokført med bare 16 seriekamper, 2 NM-kamper og 12 E-cupkamper i RBK-trøya.

- Men John har gjort det han skulle, så han kan reise til Valencia med god samvittighet, sier pensjonisten Mini.

- John har markert seg som en stor spiller den korte tida han har vært her. Han blir ikke bare savnet, men også husket i lang tid, sier Odd Iversen.

Bedre spiller

Selv er John Carew veldig fornøyd med oppholdet i Trondheim, som et viktig mellomsteg før han drar ut i den store verden.

- Jeg synes jeg har fått mye mer ut av denne tida enn jeg hadde ventet på forhånd. Det har vært mange positive opplevelser, og jeg er helt klart blitt en bedre fotballspiller.

Den blide Oslo-gutten var veldig tent da han løp ut på Lerkendal-matta for siste gang i den svart-hvite trøya. Det lyste scoringsvilje av ham.

- Ja, jeg var veldig tent, og jeg koste meg med det fine været og atten tusen på tribunen. Gøy å si farvel i en sånn kamp.

Hjertelig avskjed

Selv om Carew har fått visse mishagsytringer for at han drar til Valencia, synes han forholdet til RBK-supporterne har vært veldig bra hele tida.

- Den kritikken som har kommet har vel ikke vært vondt ment. Det er vel bare skuffelse.

Avskjeden med supporterne ble iallfall varm og hjertelig.

- Det at jeg kan dra herfra etter et år og få stående applaus fra RBK-kjernen, setter jeg utrolig pris på, sier Carew.

<B>TAKK FOR MEG: </B> John Carew avsluttet Lerkendal-karrieren med scoring.