Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- John må jobbe enda hardere

Carew (30) bestemmer selv hvilket nivå han skal holde, mener Drillo.

GIGANT: John Carew ruver høyt under kampen mot Sør-Afrika i går kveld. Landslagssjef Egil Drillo Olsen mener spissen må jobbe enda hardere for å holde et høyt nivå nå som han har passert 30. Særlig vil Drillo se flere mål fra Carew.
Foto: Heiko Junge / Scanpix
GIGANT: John Carew ruver høyt under kampen mot Sør-Afrika i går kveld. Landslagssjef Egil Drillo Olsen mener spissen må jobbe enda hardere for å holde et høyt nivå nå som han har passert 30. Særlig vil Drillo se flere mål fra Carew. Foto: Heiko Junge / Scanpix Vis mer

||| HOTELL BRISTOL (Dagbladet.no): Dersom Egil Olsen får fortsette som landslagssjef, er det en ting han er klar på at det er lite han får gjort noe med - kvaliteten på spillermateriellet.

Drillo mener vi kun har tre internasjonale toppspillere, Brede Hangeland, John Arne Riise og John Carew.

- Brede er vel det nærmeste vi kommer de aller beste, han er blant de bedre stopperne i Premier League. Og så er det vel John Carew og Riise. Flere er det vel ikke, selv om vi kan håpe på at flere tar steget i 2010, sier landslagssjefen.

- Jeg får ikke gjort noe med spillernes ferdigheter, men vi må finne typer som matcher hverandre, det blir viktig. Det er spennende arbeid, men vi har ikke all verdens å ta av, sier Drillo.

Som også ser utviklingspotensiale hos mannen som har vært vår kanskje største stjerne de siste årene, Villa-spiss John Carew.

- John bør score flere mål
- Vi trenger en Carew på sitt beste, vi trenger en sånn. John er en type som normalt bør score en del mål, med så stor fart, slik størrelse og bra i lufta og alt, sier Drillo.

Carew har ikke scoret siden kampen mot Montenegro borte 26. mars 2008, og hadde ingen stor kveld mot Sør-Afrika i går kveld heller - assisten før Wæhlers scoring til tross.

Noe han var snar med å minne om i pressens mixed zone etter kampen.

- Vi gjør det som er nødvendig for å vinne, og det er godt med en seier i en god landslagsperiode for oss, sa Carew til Dagbladet.

- Er det sånn at du er litt forsiktig med beina siden det bare er privatkamp?

- Nei. Det blir en litt daff kamp i dag, men jeg har jo en målgivende og vi vinner, er du ikke fornøyd med det? spurte Carew.

Må jobbe enda hardere
Drillo mener spissen har en jobb å gjøre om han ønsker å være på toppnivå i enda noen år.

- John har fått mye gratis fra naturen. Nå har han passert 30 år, og må bestemme selv hvilket nivå han skal holde framover, og hvor mange år han har igjen som toppspiller, sier landslagssjefen.

- Jeg tviler overhodet ikke på at John er proff nok når det kommer til trening og slikt, men når du passerer 30 må du jobbe enda hardere enn før for å holde deg på topp, sier Drillo.

MÅ LETE: Landslagstrener Egil Drillo Olsen mener det er få virkelig toppspillere å velge blant i Norge, men håper flere melder seg på. 
Foto: Heiko Junge / Scanpix
MÅ LETE: Landslagstrener Egil Drillo Olsen mener det er få virkelig toppspillere å velge blant i Norge, men håper flere melder seg på. Foto: Heiko Junge / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling