John og Eirik snorker om kapp

KNOKKE-HEIST (Dagbladet.no) John Carew spiller ikke bare fotball. 20-åringen og romkamerat Eirik Bakke er like ville etter Playstation, biljard og golf - når de ikke snorker på rommet sitt.

Dagbladet.no fant John Carew på biljardrommet på Hotel La Reserve da landslaget holdt åpent hus i Knokke i dag. Sammen med John Arne Riise var konkurransen minst like hard om åtterkula, som om plassene i førsteelleveren.

Så inviterte John Dagbladet.no's lesere inn på guttas rom: Der sto Playstationen godt plassert, innplugget i TV4n. Men Gameboyen på det ene soveromsbordet tar ikke John ansvar for.

- Den er ikke min, den er Eiriks, sier John.

Leker mye

Landslagets ungsauer leker mye og ofte - også på fritida. På hotellet har støtteapperatet sørget for ishockeyspill, all verdens brettspill og spørreleker. Alt legges til rette for at ingen skal begynne å kjede seg.

Etter snart to netter på samme rom er det ingen fare med Eirik og John.

- Jeg trives godt sammen med John. Vi har mange av de samme interessene. Vi liker begge golf, Playstation og vi elsker spill.

- Hvis det er noe må det være at John er litt sløv, sier Eirik Bakke til Dagbladet.no.

Carew fnyser av romkameratens antydninger til kritikk.

- Ha! Jeg er ikke noe sløvere enn Eirik. Dessuten snorker han. Men det gjør jo jeg og, ler Carew og forklarer hvorfor gutta ble plassert sammen på rommet.

- Det er veldig naturlig at vi to bor sammen. Vi har spilt sammen på aldersbestemte landslag i to-tre år og kjenner hverandre godt, sier Carew.

GUTTEROMMET: Eirik Bakke og John Carew stortrivs på hotell sammen.