Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  John ønsker seg til et annet land

Ifølge Barcelona-agent Juan Antonio Arjona forsøker John Carew å komme seg vekk fra tyrkisk fotball, og Barca er interessert.

-  John Carew ønsker seg til et annet land og har bedt José Manuel Tarraga om å se etter andre muligheter, forteller agent Juan Antonio Arjona som jobber opp mot Barcelona til Dagbladet.

Tarraga er også agent og kjenner Carew fra tida i Valencia, og det var han som foreslo nordmannen for den spanske serielederen.

Og:

-  Barcelona er interesserte, bekrefter Arjona.

Vil kontakte Flod

Barcelona-agenten forsøkte seint i går kveld å få kontakt med John Carews rådgiver Per A. Flod for å høre om 25-åringen var interessert i en eventuell overgang. Flod var ikke tilgjengelig i går.

-  Det er sannsynligvis snakk om en låneavtale fram til 30. juni med opsjon på kjøp etterpå, forklarer Arjona.

En slik avtale hadde Carew også i Roma sist sesong, og en slik løsning ville legge nok et stort navn til nordmannens imponerende liste over arbeidsgivere.

-  Må vurderes

-  Barcelona er selvfølgelig en klubb man alltid må vurdere, smilte Per A. Flod til TV 2 i går uten å ha hørt noe konkret fra den katalanske klubben. Barcelonas målmaskin Henrik Larsson er ute med langtidsskade, og klubben er nødt til å foreta seg noe når overgangsvinduet åpner i januar.

-  John har et godt navn i Spania, det er helt klart. Barcelona tenker langsiktig, og da er nok John i rett kategori, sier Flod, som tror det vil ta tid før en evntuell overgang blir aktuell.

Trener Frank Rijkaard har fått klarsignal til å handle inn to nye spillere, en defensiv midtbanespiller og en spiss. Ryktene har florert de siste ukene med fotballstorheter som Hernan Crespo, Luis Saha og Nicolas Anelka på lista i tillegg til Carew. Agent Arjona mener det dreier seg om tre aktuelle navn:

Tre navn, to spillere

-  I tillegg til John Carew ser vi på Julio Cruz i Inter Milan og Maxi Lopez i River, forklarer han til Dagbladet.  Rijkaard har tidligere uttalt i spanske medier at han kunne tenke seg en fysisk sterk spiss - Carew er 89 kilo og 195 centimeter.

Sent i går kveld bekreftet Besiktas-trener Vicente Del Bosque at Barcelona er interessert i Carew.

-  Tøft å miste John

- Fra et sportslig ståsted vil det være tøft å miste John. Han har scoret 8 mål denne sesongen og er en viktig spiller, sier Del Bosque til Sky Sports.

Den tidligere Real Madrid-treneren er ikke sikker på om Carew ville passet inn i Barca.

-  Jeg vet ikke om han ville ha passet inn. Han er en spesiell spillertype ulik alt annet i Barcelona, sier han.

Så gjenstår det å se om Lørenskog-gutten blir lagkamerat med Deco og Ronaldinho i januar.

TILBAKE TIL SPANIA? Barcelona-manager Frank Rijkaard har bekreftet at John Carew står på ønskelista når klubben skal ut og kjøpe to nye spillere. - Det er sannsynligvis snakk om en låneavtale fram til 30. juni med opsjon på kjøp etterpå, forklarer agent Arjona.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media