John Shittu hjelper Lyn

Skal finne nye nigerianere.

Lyn har mistet fire sentrale spillere på kort tid. Mannen som skal hjelpe klubben med å fylle hullene er John Shittu, skriver Aftenposten.

Det er ikke lenge siden et samarbeid mellom Shittu og Lyn hadde vært utenkelig. Forholdet mellom klubben og agenten var nemlig iskaldt etter at supertalentet John Obi Mikel forsvant fra klubben og endte opp i Chelsea, og tre andre nigerianere plutselig var sporløst forsvunnet. Beskyldningene haglet fram og tilbake, men etter at Morgan Andersen forvant fra Lyn har de lagt ned stridsøksen.

- Jeg snakker med Shittu så ofte jeg kan om nye spillere og har null problemer med å forholde meg til ham, sier Lyns sportsdirektør Torgeir Bjarmann til Aftenposten.

Før jul trente to nye nigerianere med Lyn ved hjelp av John Shittu. Og flere kan det bli etter at Kristian Flittie Onstad (til Esbjerg), Steven Lustü (Silkeborg), Daniel Theorin (Malmö) og Chinedu «Edu» Obasi Ogbuke (Lokomotiv Moskva) har forsvunnet fra klubben.

- De vi forsøkte før jul er gode fotballspillere, men det vil ta tid å ferdigutvikle de til eliteseriespillere, og vi er usikre på om de fortsetter hos oss, sa Bjarmann.

(NTB)

LYN-VENN: Det er ikke lenge siden et samarbeid mellom Shittu og Lyn hadde vært utenkelig. Nå samarbeider partene strålende. Foto: SCANPIX
LYN-VENN: Det er ikke lenge siden et samarbeid mellom Shittu og Lyn hadde vært utenkelig. Nå samarbeider partene strålende. Foto: SCANPIX Vis mer