IKKE TIL BRØNDBY: Brøndby er på jakt etter en ny hovedtrener som kan ta over etter Auri Skarbalius. Erstatteren blir ikke Chelsea-kaptein John Terry. Foto: NTB Scanpix
IKKE TIL BRØNDBY: Brøndby er på jakt etter en ny hovedtrener som kan ta over etter Auri Skarbalius. Erstatteren blir ikke Chelsea-kaptein John Terry. Foto: NTB ScanpixVis mer

John Terry avviser danske spekulasjoner

- Skal ikke bli Brøndby-trener.

Brøndby er på jakt etter en ny hovedtrener som kan ta over etter Auri Skarbalius. Erstatteren blir ikke Chelsea-kaptein John Terry.

Det har gått rykter om at Chelsea-forsvareren kunne tenke seg å ta over jobben som i den danske fotballstorheten, som følge av at han er nær venn av styreformann Jan Bech Andersen.

Mandag gikk 35-åringen ut og avkreftet ryktene, samtidig som han var på besøk i Danmark for å se Brøndby mot FC Nordsjælland.

- Nei, jeg skal ikke bli Brøndby-trener, sa den tidligere engelske landslagsspilleren.

- Jeg er veldig god venn med Jan (Bech Andersen), og jeg vil gjerne spille et par år til. Forhåpentligvis i Chelsea. Jeg er Chelsea-spiller, og det har vært min klubb siden jeg var 14 år, forklarte Terry til Brøndbys hjemmeside.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram