Johnny jazzet til finalen

DRAMMEN (Dagbladet): NM-semifinale 2. kamp: Drammen HK- Sandefjord TIF 16- 30. Sammenlagt: 40- 58. Norges morsomste lag er i NM-finalen, og det er det beste som har hendt herrehåndballen på lenge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Med typer som Johnny Jensen er STIF klare til både å begeistre og irritere. Da trener Gunnar Pettersen brukte time- outen ti minutter før slutt til å synge en grisevise, slo han an den frekke framtidstonen.

Poenget er at Pettersen og Sandefjord-laget har forstått at folk på tribunene vil ha det moro hvis de skal møte opp. I går viste de fram frisk underholdning både på og utenfor banen.

- Damehåndballen er på vei ned, det har også Anja Andersen flere ganger sagt. Norske klubber på herresiden er derimot overraskende bra.

Mye å by på

- Men vi er ikke flinke nok til å markedsføre oss. Derfor har håndballjentene fortsatt så mye større oppmerksomhet, forklarer Gunnar Pettersen.

Sandefjord har nok å by på når de nå skal prøve å snu trenden:

  • En Johnny Jensen i godlune som er på vei til å bli like frekk som Anja Andersen. Han provoserer, han prøver på backhandskudd, og han jubler slik at stemningen blant egne fans eksploderer mens motstanderen sprekker av irritasjon.
  • Preben Vildalen som etter forholdsvis kort tid på regiplassen som midtback er i ferd med å bli en idéskaper av de sjeldne.

- Dette var vår beste kamp denne sesongen, til rett tid. Nå må vi utvikle håndballunderholdningen videre, for da stiger også interessen hos publikummet og media, sier Gunnar Pettersen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer