Johnsen: - Jeg bør score

Erstatter Helstad. Ellers stiller RBK med samme lag som slo Olympiakos. Molde-Rosenborg direkte kl. 16.30

(Dagbladet.no): Hatoppgjøret på Molde stadion i dag handler om mer enn gammelt uvennskap: Det handler om å skaffe seg en luke til den umiddelbare nedrykksstriden.

Rosenborg forsøker å bygge på oppturen mot Olympiakos tirsdag, og Per-Mathias Høgmo gjør ifølge klubbens hjemmeside bare en endring på laget: Frode Johnsen spiller midtspiss i stedet for Thorstein Helstad, som har karantene for gule kort.

Johnsen har kun fire seriemål i år, mot ti eller flere de siste seks sesongene. Han innrømmer at han kjenner presset i dag - både på egne og lagets vegne.

- For fremtiden er det absolutt best at jeg scorer. Thorstein har gjort sakene sine bra, så jeg må stå på for å henge med, sier Johnsen til Adresseavisen.

Det betyr at landslagsduoen Daniel Braaten og Vidar Riseth igjen starter på benken.

Molde er også høyt oppe etter 4-1 i nabooppgjøret mot Aalesund tirsdag. MFK mangler Thomas Mork med skade, og Petter Chr. Singsaas og Stian Ohr med karantener.

Romsdals Budstikke tror Molde velger 4-3-3-formasjon med Tommy Eide Møster og John Andreas Husøy på hver sin side av Rob Friend og en midtbanetrio bestående av Petter Rudi, Magnus Kihlberg og Daniel Berg Hestad. I forsvar er Matej Mavric trolig tilbake som stopper.

• Følg Molde-Rosenborg direkte