Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Johnsen fra start mot Anderlecht

Ronny Johnsen får trolig selskap av Gary Neville i Uniteds midtforsvar når United starter Champions League-sesongen mot Anderlecht i kveld. Jaap Stam sliter med en akillesskade og er usikker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ronny Johnsen spiller dermed sin første Champions League-kamp for United siden finalekampen mot Bayern München i 1999. Johnsen får en tøff kamp mot den tsjekkiske kjempespissen Jan Koller. Koller drømmer om å få spille for Liverpool i framtida. Første steg på veien kan være en god kamp mot United.

- Jeg vil gjøre det bra mot Manchester United for å vise Liverpool hva jeg kan gjøre mot engelske klubber. Det er min store drøm å komme til England for å spille for Liverpool, sier Koller.

Ole Gunnar Solskjær blir trolig igjen henvist til innbytterbenken av Alex Ferguson, som sannsynligvis velger å starte med Andy Cole og Teddy Sheringham på topp.

Lagkaptein Roy Keane soner tre kampers karantene i ligaen, men får allikevel lede laget i Champions League.

Anderlecht var Uniteds første motstander i europacup-sammenheng for 44 år siden. Den gang vant United 10-0. Resultatet er fortsatt Uniteds største seier i Europa.

Sannsynlige lagoppstillinger:

Manchester United: Barthez - Irwin, Johnsen, G. Neville, P. Neville - Giggs, Scholes, Keane, Beckham - Cole, Sheringham.

Anderlecht: De Wilde - Oyen, Dheedene, Staelens, De Boeck, Crasson - Baseggio, Vanderhaeghe, Goor - Koller, Radzinski.