Johnsen kan returnere til RBK

Mot sin vilje.

Espen Johnsen ønsker å bli i Strømsgodset, men Rune Bratseth sier at Rosenborg vurderer å hente hjem sisteskansen ved sesongslutt.

Johnsen har imponert for Strømsgodset den siste tiden, og det har RBK lagt merke til. SIF leier den tidligere landslagsmålvakten ut sesongen.

Kanskje står Johnsen for Rosenborg igjen neste sesong.

- Det er en mulighet. Da vi leide Espen Johnsen ut til Strømsgodset, sa jeg at vi regnet med å få ham tilbake som landslagskeeper, fordi det har han potensial til. Det kan jo hende at det skjer, sier Bratseth til Drammens Tidende.

Johnsen studerer medisin og pendler mellom Drammen og Trondheim for å være med på obligatoriske forelesninger.

- Det hadde vært veldig gøy å kunne bli i SIF. Jeg må snart sette meg ned og snakke med RBK-ledelsen. De har jo to gode keepere allerede, og for meg så er det viktig å få spille kamper. Jeg merker hvordan formen er stigende for hver kamp jeg spiller, sier Johnsen.

(NTB)

VIL BLI I STRØMSGODSET: Men Espen Johnsen kan bli hentet hjem til Rosenborg, klubben han er leid ut fra. Foto: BJØRN SIGURDSØN/SCANPIX
VIL BLI I STRØMSGODSET: Men Espen Johnsen kan bli hentet hjem til Rosenborg, klubben han er leid ut fra. Foto: BJØRN SIGURDSØN/SCANPIX Vis mer
Johnsen kan returnere til RBK