Johnsen lysten på Odd-retur

- Tilbake til seriestart 2009.

Frode Johnsen (34) er på vei tilbake til gamleklubben Odd. Kanskje er Japan-proffen på plass i Skien til seriestarten 2009.

Ifølge Telemarksavisa er det kun et supertilbud fra Johnsens nåværende klubb Nagoya Grampus Eight som kan stoppe overgangen.

Johnsen spilte sist for Odd i 2000. Han har kontrakt med japanerne ut sesongen, men har tidligere åpnet for å bli ytterligere én sesong i Nagoya.

- Jeg snakket med Frode her om dagen. Vi er enig om at når han og familien flytter hjem så blir det Skien og Odd. Det ville vært fantastisk for oss og fått ham allerede neste sesong, men får han tilbud om en ny, god kontrakt i Japan, har vi full forståelse for at han velger det, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til Telemarksavisa.

TA har tidligere skrevet at Frode Johnsen har kjøpt leilighet i Skien, og kona Mette skal sammen med en venninne åpne butikk i byen.

Odd Grenland og Frode Johnsen skal, etter det TA erfarer, være enig om både kontraktslengde og en årslønn på 2 millioner kroner, hvis han kommer i 2009.

For øvrig har Tommy Svindal Larsen fortsatt ikke skrevet under ny toårskontrakt med Odd Grenland. Han ønsker seg også jobb i klubben etter endt spillerkarriere.

(NTB)

DEN GANG DA: Frode Johnsen skapte seg et navn i norsk fotball gjennom tiden i Odd Grenland. Her i duell med Erik Hagen (med hår!). Foto: Arnt Folvik/Dagbladet
DEN GANG DA: Frode Johnsen skapte seg et navn i norsk fotball gjennom tiden i Odd Grenland. Her i duell med Erik Hagen (med hår!). Foto: Arnt Folvik/Dagbladet Vis mer
Johnsen lysten på Odd-retur