Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Johnsen mister Viking-kampen

Ble skadet mot Brann.

(Dagbladet.no:) Ronny Johnsen måtte forlate banen etter et drøyt kvarter i går kveld. Da han sto på sidelinja og ble sjekket, kom også Thomas Holm bort for å bytte.

Samtidig sendte Helge Haugen Brann i ledelsen.

- Amatørmessig, sa trener Kjetil Rekdal etter kampen om spillerne som ville bytte mens ballen var i spill.

Brann vant kampen 3-1, og Vålerenga står dermed fortsatt uten seier i Tippeligaen.

- Må skape mer

Nå er det klart at Ronny Johnsen mister onsdagens kamp mot Viking på Ullevaal Stadion, skriver Vålerengas hjemmeside. Thomas Holm er usikker. Fra før er Steinar Strømnes og Mbulelo Mabizela ute.

Vålerenga ligger nå nest sist i Tippeligaen, og er på desperat poengjakt. Det er også Viking, som ligger på plassen foran VIF.

- Skal vi slå Viking, må vi skape mer enn vi gjør nå. Å vinne kamper krever mer guts, det må ligge i bunn uansett. Vi må få mer trykk framover, mer presisjon og mer vilje i løpene våre, sier VIF-assistent Petter Myhre.

REKKER IKKE VIKING-KAMPEN: Ronny Johnsen ble skadet mot Brann. Foto: SCANPIX
REKKER IKKE VIKING-KAMPEN: Ronny Johnsen ble skadet mot Brann. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling