Johnsen og Berg prates ukentlig

Men Johnsen understreker at han er sjef nå.

ÅRÅSEN (Dagbladet.no): I går satt påtroppende Lillestrøm-trener Henning Berg på tribunen da Lillestrøm spilte 1-1 mot Brann på Åråsen.

- Erland (Johnsen) og Frode (Grodås) er trenere i LSK, og det er de som uttaler seg om det sportslige. Jeg kan snakke mer neste sesong, skriver Berg i en sms til Dagbladet.no. 

Johnsen bekrefter på sin side at han allerede nå har jevnlige samtaler med den påtroppende treneren, som tar over Lillestrøm-skuta fra og med nyttår.

- Mulig vi diskuterer motstandere 

Tidligere stopperkjempe Johnsen er samtidig opptatt av å få fram at tidligere stopperkjempe Berg ikke har noe med det som skjer denne sesongen å gjøre.

Men han innrømmer at de kan diskutere LSKs motstandere i de siste serierundene.

- Det er mulig jeg spør ham om motstandere jeg ikke kjenner så godt, sier Johnsen, som etter planen skal tilbake i sin gamle rolle som talentutvikler når Berg ankommer.

- Da skal jeg hjelpe Berg så godt jeg kan, og det er jeg veldig motivert for, forsikrer han.

MIDLERTIDIG LØSNING: Siden Tom Nordlie gikk, har Frode Grodås (t.v.) og Erland Johnsen ledet LSK. Det skal de gjøre inntil Henning Berg overtar fra nyttår. Foto: LISE ÅSERUD/SCANPIX
MIDLERTIDIG LØSNING: Siden Tom Nordlie gikk, har Frode Grodås (t.v.) og Erland Johnsen ledet LSK. Det skal de gjøre inntil Henning Berg overtar fra nyttår. Foto: LISE ÅSERUD/SCANPIX Vis mer

Ifølge Johnsen, er det alltid han som ringer Berg, ikke motsatt.

- Som Henning sier: «Du ringer meg,» forteller Johnsen, som for all del ønsker å unngå spekulasjoner om at det egentlig er Berg som styrer klubben.

Spillerne har ikke jevnlig kontakt med Berg

Slike spekulasjoner er det uansett ingen grunn til, for spillerne har ikke kontakt med Berg.

- Jeg har bare så vidt møtt ham på ei trening da han var innom, og da fikk vi ikke gjort mer enn å hilse, understreker Bjørn Helge Riise for Dagbladet.no.

Heller ikke kaptein Frode Kippe har jevnlige samtaler med den påtroppende treneren.

- Han var innom ei trening, men ellers har jeg ikke pratet med ham. Jeg kjenner ham mest ut fra det Lyn-spillerne sier, og det er jo veldig positivt, sier Kippe til Dagbladet.no.

Johnsen og Berg prates ukentlig
SNART LSK-TRENER: Henning Berg er ferdig som trener for Lyn. Dermed ligger veien åpen for at han kan engasjere seg mer i Lillestrøm.