Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Johnsen og Grodås neppe med mot Slovenia

Både Ronny Johnsen og Frode Grodås er tvilsomme til Norges kamp mot Slovenia førstkommende lørdag. Begge er i opptreningsfasen etter skader, og er i troppen først og fremst med tanke på kampen mot Albania onsdagen etter.

- Frode er i full trening, men er vel i troppen som tredjemann. Vi får se hvordan det går, sier landslagslege Trygve Kase om landslagskapteinen som brakk fingeren før landskampen mot Latvia.

Ronny Johnsen tråkket over i Manchester Uniteds kamp mot Coventry 12. september.

- Vi vet mer når vi får undersøkt ham onsdag. Men ifølge rapportene fra Manchester Uniteds lege, er han nok uaktuell til den første kampen, sier Kase.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling