Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Johnsen på utlån til Godset

Forlater Rosenborg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Espen Johnsen har slitt benken i Rosenborg denne sesongen, etter at Lars Hirschfeld ble hentet fra Tromsø.

Dermed mistet også Johnsen plassen han hadde i landslagstroppen.

Tidligere denne uka har det blitt varslet at Johnsen kommer til å bli solgt fra RBK til Strømsgodset, men i kveld ble det klart at keeperen blir leid ut til drammenserne neste sesong.

Sportssjef Jostein Flo i Strømsgodset sier til Drammens Tidendes nettutgave at de har en opsjon på å kjøpe keeperen - når som helst i løpet av utlånsperioden.

- Det virker som de satser hardt, har en bra trener, sportsdirektør og apparat rundt laget. Hele pakka er fristende, sa Johnsen til Dagbladet.no tidligere denne uka.

Espen Johnsen fikk i sommer diagnosen asma, og har slitt på treningene til Rosenborg. Han vil imidlertid ikke bruke disse plagene som noen forklaring på at han havnet på benken.

Strømsgodset har stø kurs mot opprykk til Tippeligaen, og har i lengre tid lett etter en ny førstemålvakt. Den jakten kan avblåses nå.

Johnsen har hatt en marerittaktig sesong i Rosenborg, og er bare tredjevalget bak Lars Hirschfeld og Alexander Lund Hansen.

<B>TIL GODSET:</B> Espen Johsen har takket ja til Strømsgodsets tilbud, og forlater dermed Rosenborg.