Johnsen puttet sitt sjuende for sesongen

Men Nagoya Grampus Eight tapte igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Frode Johnsen scoret søndag sitt sjuende mål for sesongen, men det hjalp lite da Nagoya Grampus Eight gikk på et nytt tap.

Johnsen scoret i det 71. minutt av regnværskampen mot Kashima Antlers, minuttet etter at vertene hadde gått opp i 2-0-ledelse. Flere mål ble det ikke, og dermed vant hjemmelaget 2-1.

Nagoya fikk dermed sitt tredje tap på rad, og med bare ett poeng på fire kamper har laget falt til 11.-plass på tabellen.

Nordmannen spilte hele kampen og har vært på banen i samtlige kamper i vårsesongen. Med sju mål er han på delt 7.-plass på måljegerlista i J-ligaen. Den toppes av Hiroshima-spilleren Ueslei med 13 mål.

En serierunde står igjen før den japanske serien tar sommerferie til midten av august.

(NTB)

SCORET IGJEN: Frode Johnsen har spilt alle Grampus\' kamper i år, og har scoret sju. Her fra landslagets vennskapskamp mot Sør-Korea i fjor. Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix
SCORET IGJEN: Frode Johnsen har spilt alle Grampus\' kamper i år, og har scoret sju. Her fra landslagets vennskapskamp mot Sør-Korea i fjor. Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer