UTLEID I FJOR: Espen Johnsen var åpen for en ny RBK-kontrakt, men synes klubbens avtale var for dårlig. Foto: Thomas Rasmus Skaug / SCANPIX
UTLEID I FJOR: Espen Johnsen var åpen for en ny RBK-kontrakt, men synes klubbens avtale var for dårlig. Foto: Thomas Rasmus Skaug / SCANPIXVis mer

Johnsen sa nei til RBK-tilbud

Karrieren kan være over.

|||

Espen Johnsen fikk et nytt kontraktstilbud fra Rosenborg, men keeperveteranen takket nei.

Adresseavisen skriver at Johnsen fikk tilbud om å erstatte Viking-aktuelle Rune A. Jarstein. Daniel Örlund er RBKs nye førstevalg mellom stengene.

For to måneder siden ønsket ikke Rosenborg å ha med Johnsen videre, men i forrige uke ble sørlendingen tilbudt en toårskontrakt.

- Rosenborg måtte kommet litt sterkere og tidligere på banen hvis det skulle vært aktuelt. Tilbudet jeg ble forespeilet, var også for dårlig. Det ligger i kortene at jeg ikke hadde fått spille så mye i og med at Daniel Örlund ble hentet før jul. Og motkravet jeg stilte, var ikke aktuelt for RBK, så den dialogen er over, sier Johnsen til Adresseavisen.

Keeperens karriere kan dermed være over. Hvis han ikke får tilbud fra en annen klubb, flytter familien tilbake til Kristiansand. Johnsen har fått turnusplass som lege og kan starte der 15. august.

- Det er vemodig at det kanskje er over nå. Men den siste tiden har jeg og familien startet en prosess om flytting, så vi var i ferd med å omstille oss. Men hvis det dukker opp noe som er veldig interessant, er jeg rask til å omstille meg igjen, forteller Johnsen.

(NTB)