Johnsen scoret på nasjonaldagen

Feirer kanskje med kald øl.

 Frode Johnsen scoret én gang da hans Nagoya Grampus Eight vant 3-1 borte mot Consadole Sapporo 17. mai.

- Hehe, jeg har ikke akkurat tenkt på at det ble scoring på nasjonaldagen. Jeg bor jo litt langt unna her i Japan, men det er alltid greit å score mål, sa Johnsen til NTB.

Scoret på straffespark

Johnsen punkterte kampen med sitt straffespark ti minutter før slutt. Den tidligere landslagsspilleren satte ballen i mål høyt oppe til venstre for keeper.

Innbytter Keita Sugimoto ordnet straffesparket.

Samme mann hadde også én målgivende pasning i sitt vellykkede innhopp. Johnsen var ikke involvert i de øvrige målene. Nordmannen har scoret sju ganger i årets sesong.

Consadole Sapporo begynte best og Hiroki Miyazawa ga vertene ledelsen etter et kvarter.

Neppe tid til tog

FEIRER MED EN KALD EN: Frode Johnsen scoret på nasjonaldagen, men tviler på at han får tid til å gå i tog. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX
FEIRER MED EN KALD EN: Frode Johnsen scoret på nasjonaldagen, men tviler på at han får tid til å gå i tog. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX Vis mer

Men i annen omgang tok Nagoya grep. Magnum utlignet tidlig, mens Keiji Tamada sendte Nagoya foran etter 69 minutter.

- Vi spilte ikke spesielt godt i første, men var veldig bra etter pause. Da ble spillet enklere, vi driblet mindre og slo færre feilpasninger, sa Johnsen.

Nagoya ligger på annenplass i den japanske J-ligaen med 26 poeng. Bare målforskjellen holder Urawa Red Diamonds foran på tabellen. Serielederne tapte 2-3 i toppkampen mot Gamba Osaka.

- Det blir neppe tid til togfeiring, men kanskje en kald øl, lo Johnsen etter sin scoring på selveste 17. mai.

(NTB)

Johnsen scoret på nasjonaldagen