Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Johnsen til Wednesday

Bosman-spiller Bent Inge Johnsen skal på prøvespill i Sheffield Wednesday. I Skien sitter Odd-ledelsen og frykter lønnskrig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For andre gang på kort tid kan Odd Grenland miste en forsterkning som er på vei til klubben på grunn av utenlands konkurranse. Tommy Svindal Larsen ble snappet opp av Nürnberg. Nå var Bent Inge Johnsen på vei, men plutselig dukket Sheffield Wednesday opp med tilbud om prøvespill.

- Tidspunktet er ikke helt avklart. Kanskje reiser jeg over allerede i dag, sier Johnsen til Telemarksavisen.

RBK-spilleren ser seg om etter ny arbeidsgiver. Kanskje blir han igjen lagkamerat med tidligere RBK-kompis og nåværende Sheffield Wednesday-kaptein Trond Egil Soltvedt.

- Jeg rekker vel en overfladisk titt på forholdene i klubben, og så vil engelskmennene se meg spille fotball i et par dager. Utover det er ingenting bestemt, sier Johnsen.

Odd vet at de ikke kan konkurrere med en ambisiøs engelsk 1. divisjonsklubb om lønninger, og venter nå i spenning på hva som skjer.

- Som regel blir det bare tøys ut av prøvespill. Men det kan være annerledes i denne saken ettersom Trond Egil Soltvedt har en sentral rolle i klubben, sier sportslig leder Jan Sæterbakken i Odd Grenland.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart