Johnsen tilbake i landslagsvarmen

- Jeg er overrasket.

(Dagbladet.no): Espen Johnsen ble i dag tatt inn i landslagsvarmen igjen etter å ha stått utenfor det gode selskap i over to år. Johnsens siste opptreden med flagget på brystet var i USA i 2006, så det er en etterlengtet sjanse Hareide har overrakt den 28 år gamle Strømsgodset-keeperen.

- Jeg visste at jeg hadde muligheten til å bli tatt ut, men jeg er overrasket. Sist jeg spilte var i USA, sier en småsyk Johnsen til Dagbladet.no.

Selv om Johnsen etter all sannsynlighet er hentet inn i troppen som tredjekeeper etter Rune Almenning Jarstein og Jon Knudsen, er alltid troen på spill til stede.

- Jeg ønsker alltid å spille når jeg blir tatt ut, og jeg har alltid troen, sier Johnsen.

- Gøy med Knudsen

Men han vil ikke gå nærmere inn på hva som utgjør forskjellen mellom ham selv og de to andre landslagsuttatte keeperne, Knudsen og Jarstein, hva styrker og svakheter angår.

- Vi er tre gode spillere, men jeg vil ikke begi meg ut på dette i media nå. Men det er ekstra gøy med Jon Knudsen. Han har holdt på lenge og har spilt mye gode kamper. Jarstein har jeg aldri pratet med, men jeg har spilt mot ham, og han er også god, avslutter Johnsen.

TATT INN I VARMEN:
Espen Johnsen er tilbake på landslaget etter over to år på sidelinjen. Her er han i aksjon for Norge mot Spania i omspillskamp i EM-kvalifiseringen i 2003. Johnsen gjorde en kjempekamp og forhindret et norsk stortap. Får han sjansen til å gjenta denne bedriften i VM-kvaliken? Foto: Erik Johansen, SCANPIX
TATT INN I VARMEN: Espen Johnsen er tilbake på landslaget etter over to år på sidelinjen. Her er han i aksjon for Norge mot Spania i omspillskamp i EM-kvalifiseringen i 2003. Johnsen gjorde en kjempekamp og forhindret et norsk stortap. Får han sjansen til å gjenta denne bedriften i VM-kvaliken? Foto: Erik Johansen, SCANPIX Vis mer
Johnsen tilbake i landslagsvarmen