Johnsen tviler på ny Japan-kontrakt

Utelukker ikke Odd-retur.

Frode Johnsen (34) tviler på at han fortsetter i Nagoya Grampus Eight når kontrakten hans med den japanske klubben utløper etter sesongen.

Johnsen er toppscorer med ni mål for Nagoya, som topper den japanske J-ligaen. Men han tror ikke han fortsetter i klubben neste år.

- Jeg har vært i møte med klubbledelsen om framtiden. De sier de ikke vet noe om neste år, heller ikke når jeg eventuelt blir tilbudt ny kontrakt. Jeg har vært i denne bransjen såpass lenge nå at jeg er god til å tolke slike signaler. Jeg får nok ikke ny kontrakt, sier Johnsen til Nettavisen.

Johnsen vurderer likevel å bli i Japan. Et par andre japanske klubber skal være interessert i spissen. Det er også aktuelt å reise hjem til Norge for å spille for Odd Grenland.

(NTB)

TVILER PÅ NY KONTRAKT:
Frode Johnsen (t.v), som spiller for Nagoya Grampus Eight i den japanske J-ligaen, tviler på om han får ny kontrakt etter sesongen. Nå kan det gå mot retur til Norge og Odd Grenland. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX
TVILER PÅ NY KONTRAKT: Frode Johnsen (t.v), som spiller for Nagoya Grampus Eight i den japanske J-ligaen, tviler på om han får ny kontrakt etter sesongen. Nå kan det gå mot retur til Norge og Odd Grenland. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX Vis mer
Johnsen tviler på ny Japan-kontrakt