Johnsen ute mot Serbia

Også seriestarten er i fare for den skadeforfulgte RBK-keeperen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rosenborgkeeper Espen Johnsen er ute med skade i minst fire uker. Landskampen mot Serbia og Montenegro 31. mars ryker og seriestarten 12. april står i fare.

Skademarerittet ser ikke ut til å ha noen ende for Espen Johnsen. I midten av januar opererte han menisken i kneet, og han rakk akkurat å bli friskmeldt til UEFA-cupkampene mot Benfica. Nå er det skulderen som er problemet.

- Skaden oppsto under treningsoppholdet på La Manga, sier lege Torbjørn Grøntvedt til Adresseavisen.

En MR-undersøkelse torsdag ga ingen klare svar, men en utvidet test i dag vil gi klarere svar på om han må opereres. Uansett venter flere uker med alternativ trening for 24-åringen.

- Hvis vi finner ut at han ikke må opereres, må han likevel regne med å være ute i fire til seks uker. Dersom han må opereres, vil han være ute av funksjon i seks uker - minimum, fastslår Grøntvedt.

Seriestarten er om fire uker og tre dager, og dette betyr at Johnsen uansett ikke får spilt noen av de fem kampene som gjenstår før seriestarten mot Brann hjemme på Lerkendal.

RBK-trener Ola By Rise synes situasjonen er uheldig, men vil ikke trekke noen konklusjoner før den endelige undersøkelsen er foretatt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer