Johnsens agent bekrefter FCK-interesse

Men angrer på at RBK ikke ble informert.

(Dagbladet.no): Frode Johnsen, FC København-direktør Niels Chr. Holmstrøm og agent Stig Lillejord ble i går fersket sammen på et spisested i Bergen.

Uten at Rosenborg visste om treffet. Det angrer agent Lillejord på i dag.

- I ettertid ser vi at jeg eller Frode burde tatt en telefon slik at Rosenborg var orientert, sier Lillejord til Dagbladet.no.RBK-spissen skal inn på teppet til RBK-direktør Rune Bratseth i dag.

FCK sjekket ut Johnsen

Der får Rosenborg vite at FC København er interessert i spissen som er bosmanspiller ved nyttår.

- FCK er nysgjerrige på Frode, sier agenten som hevder han egentlig møtte FCK-direktøren fordi han også representerer Magne Hoset - som er nettopp FCK-spiller.

- Dette blir som scouting, de ville finne ut om det kan være interessant for Frode.

Samtidig hadde agenten avtalt å prate med Johnsen om framtida, etter at Rosenborgs forslag til toårskontrakt ble avslått.

BORT FRA LERKENDAL? Frode Johnsen er en garanti for mål i Rosenborg. Her har han scoret i Royal League. Foto: SCANPIX
BORT FRA LERKENDAL? Frode Johnsen er en garanti for mål i Rosenborg. Her har han scoret i Royal League. Foto: SCANPIX Vis mer

- Vi diskutere løst og ledig, men det var ingen forhandlinger. Det ble ikke diskutert økonomi, ikke om en krone. Jeg synes dette blir hauset voldsomt opp, sier Lillejord.

Han vet at Rosenborg kanskje ikke har samme syn på saken. Det er ikke lov til å forhandle med en spiller i en annen klubb før han har under seks måneder igjen av kontrakten.

FCK fakser i dag

For Johnsens del betyr det at han først fritt kan snakke med andre klubber 1. juli.

- Hvis Rosenborg ser på dette som brudd på reglementet, så får vi ta det derfra, sier Lillejord.

Den danske klubben skal ordne på opp egenhånd med Lerkendal-klubben.

- Rosenborg får en faks fra FCK i dag, sier agenten som avviser at møtet mellom partene i Bergen ble avholdt i mulm og mørke.

- Hvis dette skulle vært hemmelig hadde vi ikke satt oss midt i Bergen sentrum.

LIKER NORDMENN: Niels Chr. Holmstrøm viser fram bildet av Erik Mykland fra tida i FCK. Nå spiller også Magne Hoset i københavnklubben.