Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Johnson filmer og filmer

Steve Bruce frustrert over årets funn.

(Dagbladet.no), Crystal Palace - Birmingham 2-0: Crystal Palaces Anrew Johnson har hatt sitt store gjennombrudd i årets sesong. Før dagens kamp mot Birmingham sto han med sensasjonelle 16 seriemål. Og etter kampen hadde han nettet to ganger til.

Begge ganger på straffe. Den siste skaffet han selv, til stor frustrasjon hos enkelte.

- Johnson fortsetter å skaffe straffer. Hvor mange straffer har han fått denne sesongen? 10 av de 18 målene han har scoret denne sesongen har vel kommet på straffer, sier en supersur Steve Bruce, manager i Birmingham.

Bruce husker feil, for av de 18 Premier League-målene Johnson har banket inn denne sesongen har «bare» 9 av dem kommet på straffe. Men det var ikke antall straffer som irriterer Bruce. Det er måten de har kommet på som irriterer, så også i dag.

- Han går inn i feltet og er kjempeflink til å falle. Han er helt ekstremt flink til å falle i feltet, faktisk, sier Bruce.

Men Palaces trener Ian Dowie, en annen spillerlegende som har blitt manager, er helt uenig med sin kollega.

- Dette er nok kun Steve Bruces mening. Jeg synes faktisk Andy Johnson skulle hatt enda en straffe.

Med dagens to straffescoringer ligger Palace fire poeng over nedrykksstreken. Det var det ingen som hadde trodd om det nedrykkstippede laget før sesongstart.

STRAFFEJUBEL: Andrew Johnson jubler over straffescoring nummer en i dag. Fungerende ridehest er Tom Soares som skaffet straffen.