MATCHVINNER:  Adam Johnson feirer sammen med lagkameratene etter å ha scoret kampens eneste mål i oppgjøret mellom Sunderland og Manchester City på Boxing Day. Foto: NTB Scanpix
MATCHVINNER: Adam Johnson feirer sammen med lagkameratene etter å ha scoret kampens eneste mål i oppgjøret mellom Sunderland og Manchester City på Boxing Day. Foto: NTB ScanpixVis mer

Johnson matchvinner mot gamleklubben

Sunderland tok alle poengene i kampen mot Manchester City.

(Dagbladet): Sunderland - Manchester City 1-0.

Adam Johnson var den første spilleren Mancini kjøpte til City, men etter å ha fått lite spilletid signerte Johnson en fireårskontrakt med Sunderland.

I dagens kamp var det nettopp han som ble matchvinner da han scoret kampens eneste mål etter 53 minutter. Det var hans tredje mål for sesongen.

Johnson ga beskjed til Mancini at han ønsket mer spilletid, men i mangel på dette valgte han å gå til Sunderland.
Mancini avviser at han ønsket at Johnson skulle forlate klubben.

- Jeg ville ikke at Adam skulle forlate oss, men han sa til meg at han vil spille alle kamper, og på grunn av det måtte jeg la han gå, sier Mancini.

- Adam var en viktig spiller for meg, men jeg skjønte situasjonen hans, han var ung og han ville spille. Nå er han litt eldre og han spiller mer enn om han hadde blitt igjen i Manchester.

Sunderland vant sin tredje kamp på de fire siste kampene.

Mange sjanser Manchester City startet kampen best, og hadde flere sjanser i kampens ti første minutter, uten at det ga uttelling.
De fortsatte presset, men Mignolet gjorde jobben sin, og reddet Sunderland flere ganger.

Halveis i førsteomgang fikk Zabaleta seg en smell i hodet, og måtte bandasjere et kutt etter en duell med Fletcher.

Sunderland fikk fart på seg nærmere pause, men etter 45 minutter sto det 0-0 på Stadium of Light.

Bortelaget startet også andreomgang best, men knappe ti minutter ut i andreomgangen får Johnson muligheten. Zabaleta ligger nede, men dommeren lar spillet fortsette, og Johnson spiller seg inn, og slår ballen i mål med vensterfoten, til venstre for Joe Hart.

Selv om City hadde flere sjanser fulgte Sunderland opp, og kampen endte 1-0 til hjemmelaget.

Med Manchester Uniteds seier skiller det nå sju poeng mellom de to Machesterlagene på topp.