<strong>Val di Fiemme  20130223 :</strong>     Martin Johnsrud Sundby kysser skiene sine. VM på ski 2013. Val di Fiemme.  Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET.
Val di Fiemme 20130223 : Martin Johnsrud Sundby kysser skiene sine. VM på ski 2013. Val di Fiemme. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET. Vis mer

Johnsrud Sundby usikker til 15-kilometeren

Har vondt i halsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VAL DI FIEMME (Dagbladet): Martin Johnsrud Sundby møtte ikke på pressekonferansen da løperne som skal gå morgendagens 15-kilometer fristil møtte journalistene i dag.

- Martin kjenner litt rusk i halsen, så vi undersøker det i løpet av dagen, sier landslagstrener Trond Nystad, og varsler at det blir tatt en avgjørelse om Sundby kan gå i ettermiddag.

Sundby er en åpenbar medaljekandidat på distansen, men Nystad mener han har fire av dem i morgen.

- Jeg tror det blir en god norsk dag. Vi har et sterkt lag, som kan være med og dominere det rennet, mener han.

I tillegg til Sundby og Petter Northug, går Finn Hågen Krogh og Sjur Røthe for Norge.

- Jeg har aldri vært på pallen i et rent skøyteløp ennå, men jeg håper å være med i morgen, sier Røthe, som tok sin første VM-medalje på duathlon forrige uke.

- Det var en veldig stor opplevelse å stå på seremoniplassen og motta medalje. Mye vil ha mer, så jeg er veldig lysten på flere medaljer, sier han.

Johnsrud Sundby er nå isolert fra resten av VM-troppen. Det samme er for øvrig Astrid Uhrenholdt Jacobsen, som egentlig skulle gått tirsdagens 10 kilometer. Hun er erstattet av Martine Ek Hagen.

Dagbladet kommer med mer etter pressekonferansen

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer