Jokeren Karadas holdt tilbake jubelbrølet

- Kunne ikke juble.

• Brann - Sogndal 2-1

BERGEN (Dagbladet): Azar Karadas ble forfremmet fra midtstopperplass til spissplass i Brann. Mot Sogndal scoret han mot gamle lagkamerater.

- På tide, og i siste liten, sier Brann-helten.

Brann-trener Rikard Norling gjorde et lurt trekk da han løftet Azar Karadas opp fra midtstopperplass til spissplass for tre uker siden.

2-0-scoringen til Karadas kan være med å sende gamle lagkamerater ned i 1. divisjon.

Karadas spilte årets vårsesong for Sogndal. For to uker siden intervjuet Dagbladet Azar Karadas. Da skrev vi at han fort kan bli den jokeren Brann har lengtet etter hele sesongen.

Og, som regissert og avtalt: Når Brann-spissene ikke scorer, så dukker eidaren opp. Men noen elleville jubelscener foran Brann-fansen ble det ikke.

- Jeg kunne ikke juble. Jeg er glad for at jeg scorer og at det bidrar til at vi fremdeles kjemper om opprykksplass. Samtidig er jeg litt trist for at Sogndal kan rykke ned. Jeg hadde en veldig god tid i Sogndal og mange av mine beste venner var på kampen med svart og hvitt skjerf rundt halsen, sier Azar Karadas til Dagbladet.
Skjebnen i egne hender og føtter
Neste helg blir det avgjort om Brann berger plassen. Karadas mener kampen mot Sogndal bidro til å finne roen.

- Spillemessig gjør vi et godt steg i riktig retning. Ikke bare var det godt med en seier, men vi spiller effektiv fotball i dag. Vi skaper mange sjanser og setter to av dem. Vi bidrar ikke med vakkert spill i dag, men det virket. Forhåpentligvis roer vi nervene litt nå foran årets viktigste kamp mot Haugesund til helgen, sier Karadas.

 TAKKET PUBLIKUM:  Azar Karadas scoret det som ble det avgjørende målet i Bergen. Foto: NTB Scanpix
TAKKET PUBLIKUM: Azar Karadas scoret det som ble det avgjørende målet i Bergen. Foto: NTB Scanpix Vis mer