Jokeren Karadas holdt tilbake jubelbrølet

- Kunne ikke juble.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Brann - Sogndal 2-1

BERGEN (Dagbladet): Azar Karadas ble forfremmet fra midtstopperplass til spissplass i Brann. Mot Sogndal scoret han mot gamle lagkamerater.

- På tide, og i siste liten, sier Brann-helten.

Brann-trener Rikard Norling gjorde et lurt trekk da han løftet Azar Karadas opp fra midtstopperplass til spissplass for tre uker siden.

2-0-scoringen til Karadas kan være med å sende gamle lagkamerater ned i 1. divisjon.

Karadas spilte årets vårsesong for Sogndal. For to uker siden intervjuet Dagbladet Azar Karadas. Da skrev vi at han fort kan bli den jokeren Brann har lengtet etter hele sesongen.

Og, som regissert og avtalt: Når Brann-spissene ikke scorer, så dukker eidaren opp. Men noen elleville jubelscener foran Brann-fansen ble det ikke.

- Jeg kunne ikke juble. Jeg er glad for at jeg scorer og at det bidrar til at vi fremdeles kjemper om opprykksplass. Samtidig er jeg litt trist for at Sogndal kan rykke ned. Jeg hadde en veldig god tid i Sogndal og mange av mine beste venner var på kampen med svart og hvitt skjerf rundt halsen, sier Azar Karadas til Dagbladet. Skjebnen i egne hender og føtterNeste helg blir det avgjort om Brann berger plassen. Karadas mener kampen mot Sogndal bidro til å finne roen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer