Jokeren som plutselig blir et ess

- Kan bli akkurat litt bedre enn han selv tror.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Direkte på Dagbladet.no: Bosnia-Hercegovina - Norge kl. 20.30

SARAJEVO (Dagbladet.no): Daniel Braaten (25) fikk nok en gang jokeren da Åge Hareide delte ut kortene i forkant av morgendagens EM-kvalik mot Bosnia.

Bolton-spilleren starter kampen på benken - men kan fort bli et ess på Asim Ferhatovic-Hase Stadion i den bosniske hovedstaden onsdag kveld.

Slik han har vært så mange ganger før. Oslo-gutten har nemlig bare spilt fra start i tre av de 14 landskampene han har spilt.

Dagbladet.no har snakket med gamletrenerne til Braaten - mennene som var med på å forme ham som spiller. Slik beskriver de 25-åringen:

Kjell Sverre Hansen Wold

Har kjent og trent Daniel i Skeid siden han var liten.

- Daniel er en individualist som kan avgjøre kamper helt på egenhånd. Men han er mer en sjanseskaper enn en målscorer. Samtidig er Daniel veldig god én mot én defensivt, og det er det mange som ikke tenker på. Det så vi veldig godt mot Argentina.

- Hvordan var det å jobbe med Daniel i Skeid?

- Han var jævlig ivrig i alt han gjorde. Han hadde et talent for all sport, tok salto fra stupebrettet, var god i basket og sto på snowboard. Han kom tuslende til trening med musikken på ørene, men kom aldri for seint. Vi måtte jobbe litt med å få ham til å holde rett fokus på treningene, men han var veldig treningsvillig. Da han kom opp i A-stallen som 15-16-åring, hadde han en outstanding fysikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer