Jol forstår at han måtte sparkes

Ramos i forhandlinger?

(Dagbladet.no): Spekulasjonene har gått i ukesvis, etter Getafe-nederlaget i Uefacupen i går kveld ble det endelig.

Martin Jol er historie som Spurs-manager.

På grunn av klubbens børsnotering måtte Tottenham vente til i dag tidlig for å bekrefte sparkingen utad. På klubbens hjemmeside i formiddag snakker Jol.

Og det virker ikke som han bærer nag til klubbens eiere.

Spesiell klubb

- Jeg forstår situasjonen til klubben, i lys av resultatene. Jeg har hatt det fint her, sier Jol.

Én ting er uefa-smellen, noe annet er ligaformen. Spurs har vunnet én av ti kamper og ligger på nedrykksplass.

- Tottenham Hotspur er en spesiell klubb og jeg vil takke de flotte spillerne og staben. Jeg synes fansen har vist forbløffende støtte og jeg vil gjerne si takk. Jeg skal aldri glemme dem, sier Jol.

FERDIG FØR AVSPARK: I dag bekreftet Tottenham at Martin Jol ikke lenger er manager i klubben. Nederlenderen takker fansen for tiden. Foto: Scanpix/Reuters
FERDIG FØR AVSPARK: I dag bekreftet Tottenham at Martin Jol ikke lenger er manager i klubben. Nederlenderen takker fansen for tiden. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Mot søndag ledes Tottenham av reservelagstrener Clive Allen. For også Jol-assistent Chris Houghton gikk med i dragsuget i går.

Når Spurs får en ny sjef er usikkert.

Ramos på vei?

Klubben har lenge vært koblet til Sevilla-trener Juande Ramos, som har forbløffet Fotball-Europa ved å vinne Uefacupen to sesonger på rad.

Britiske bookmakerne tar ikke i mot veddemål på spanieren lenger, men han har kontrakt med Seville ut sesongen. Derfor må det harde forhandlinger til før 53-åringen får gå midt i den spanske sesongen.

Ifølge Sky Sports gikk Ramos i møter med Sevilla-ledelsen i går kveld, samtidig som direktør Ramon Rodriguez Monchi reiste til London for tautrekking om kompensasjon.

Det spekulerers i at Leeds-assistent Gus Poyet skal inn i et nytt trenerteam, men Leeds avviser i dag at Spurs har tatt kontakt.

Jürgen Klinsmann, tidligere tysk landslagssjef og gammel Spurs-favoritt, blir også nevnt som mulig ny Tottenham-manager. Det samme gjelder Morten Gamst Pedersens sjef i Blackburn, Mark Huges.

Hughes sier til nyhetsbyrået PA at han har det bra i Blackburn, og tippet at Spurs allerede har bestemt seg. Pussig nok møter laget hans Tottenham søndag.

- Jeg tror ansettelsen som kommer allerede er avgjort, sier Hughes.

TOK SEVILLA TIL CHAMPIONS LEAGUE: Juande Ramos skal være Spurs\' førstevalg.